Näin voit lähettää viestin henkilölle, joka on estänyt sinut WhatsAppissa

Onko joku estänyt sinut WhatsAppissa? Siinä tapauksessa et voi jutella kyseisen henkilön kanssa tai soittaa hänelle. Eston kiertämiseen on kuitenkin keino.

Näin voit lähettää viestin henkilölle, joka on estänyt sinut WhatsAppissa

WhatsApp-eston ohittaminen

Jos haluat välttämättä puhua henkilölle, joka on estänyt sinut WhatsAppissa, eston ohittamiseen on onneksi keino. Yksinkertaisen niksin avulla lähettämäsi tekstiviesti toimitetaan perille estosta huolimatta. Kirjoita viesti tällä sivustolla ja lähetä se tekstiviestinä. Voit valita viestin toimitusajan ja lähettäjän.

Koska et lähetä tekstiviestiä omasta numerostasi, se toimitetaan perille tavalliseen tapaan. Voit kirjoittaa lähettäjäksi esimerkiksi "Anonyymi" tai "Salainen". Sillä ei ole väliä, onko sinut estetty WhatsAppissa, Facebook Messengerissä tai jossain muussa palvelussa. Tekstiviesti anonyymiltä lähettäjältä toimitetaan aina perille.

Lähetä

Saat ilmoituksen samoin kuin WhatsAppissa, kun viesti on toimitettu perille. Ilmoituksessa mainitaan tarkka toimitusaika. Voit lähettää tämän sivuston kautta rajattomasti tekstiviestejä ja valita viesteille haluamasi toimitusajat. Mitään rajoituksia ei ole! Pyydämme sinua kuitenkin olemaan aina ystävällinen viestin vastaanottajaa kohtaan.

Henkilöllisyytesi pysyy salassa

Kukaan ei voi jäljittää lähettämääsi tekstiviestiä, ellet päätä paljastaa henkilöllisyyttäsi viestissä. Käsittelemme henkilötietojasi luottamuksellisesti emmekä jaa niitä kenenkään kanssa. Järjestelmämme poistaa kaikki viestit ja niihin liittyvät tiedot automaattisesti lyhyen ajan kuluttua. Yksityisyytesi on siis taattu.

Taattu toimitus

Jokaisesta lähettämästäsi tekstiviestistä peritään kertamaksu, joka on 1,49 €. Maksu onnistuu muutamalla klikkauksella, ja voit käyttää maksamiseen luottokorttia, PayPalia tai bitcoineja. Palvelu ei siis ole ilmainen, mutta vastapalveluksena takaamme viestiesi toimituksen. Aina kun lähetät viestin, saat toimitusvahvistuksen, jossa mainitaan viestin tarkka toimitusaika.

Nyt tiedät, kuinka eston kiertäminen onnistuu. Kokeile palveluamme tai tutustu toiseen artikkeliimme, jossa kerrotaan perusteellisesti, kuinka anonyymit tekstiviestit toimivat.

Lähetä tekstiviesti
Lue lisää tekstiviesteistä