Juhlista rakkautta hellittelyviestillä!

Voit käyttää anonyymia tekstiviestipalveluamme aprillipäivän pilailuviesteihin. Mutta voit myös käyttää palvelua johonkin hieman suloisempaan. Meillä kaikilla on joku jota rakastamme ja josta välitämme, tajusivatpa he sitä tai eivät. Lähetä anonyymi hellittelyviesti ja piristä jonkun päivää!

Juhlista rakkautta hellittelyviestillä!

Mitä rakkaus on?

Useimmiten rakkautta ajatellessamme mieleen tulee (vatsassa pyörivät) perhoset, loputtomat juoru- tai keskusteluhetket ystävien kanssa, miehiset hurjastelut klubeilla ja tietysti Kate ja Leo rakastavassa syleilyssä Titanicin kannella. Rakkaus on romantiikkaa; rakkaus on syvä helpotuksen huokaus toisen käsivarsille päästessä. Huippuja ja kuiluja.

Mutta rakkaus on myös paljon tätä enemmän. Rakkaus on vanhempia kohtaan tunnettu arvostus, kun he ovat aina rinnallasi. Silloinkin kun et sitä ansaitsisi. Tai se rakastava, huolehtiva aura jonka tuntee isoäidin tai isoisän seurassa heidän (jälleen) kertoessaan menneistä ajoista. Ei välttämättä tunnu siltä juuri nyt, mutta vaali näitä aikoja, sillä ne ovat erittäin tärkeitä.

Usko tai älä: rakkaus ulottuu jopa ärsyttäviin sisaruksiisi. Et välttämättä tunne sitä juuri nyt, mutta niin tulee käymään. Usko pois.

Lähetä anonyymi tekstiviesti

Kirjoita oma rakastava viestisi!

Anonymoustext.com todella varmistaa, että hellittelyviestisi saapuu ajallaan ja pysyy täysin anonyymina. Riippumatta siitä, onko kohteena salainen ihastus, paras ystävä vai isoäiti, rakkautta tulee juhlistaa. Ala siis jo kirjoittaa!

Tiedätkö jo kenet haluat yllättää rakastavalla viestillä?

Yksinkertaista:

  • Siirry anonyymien tekstiviestien sivullemme luodaksesi viestin.
  • Syötä vastaanottajan puhelinnumero aloittaaksesi. Tarkista vihreä merkki, näin saat varmistuksen siitä, että numero on oikein.
  • Valitse yksi listalta olevista ‘feikkinimistä’. Tai valitse vain ‘nimetön’.
  • Paina ‘lähetä’ ja anonyymi rakkausviestisi toimitetaan sekunneissa.
  • Haluatko mieluummin lähettää viestin toisena aikana? Valitse toivottu aika, ja me huolehdimme nopeasta toimituksesta.
  • Saat ilmoituksen siitä, että viestisi on lähetetty ja toimitettu onnistuneesti.

Sille, jota rakastat

Kaipaatko inspiraatiota? Ei hätää! Jaamme muutaman esimerkin juuri sinulle. Kopioi, liitä ja lähetä. Niin helppoa on osoittaa jollekin, kuinka paljon hänestä välität!

Perheelle

Rakkaat äiti ja isä. Anteeksi aiemmista rumista sanoistani. Yritän parhaani, mutta tiedätte varmaan millaista on olla teini… Älkää unohtako että rakastan teitä!
Hei sisko! Tiedän että saatamme riidellä usein ja ehkä jopa haluta tappaa toisemme. Se taitaa olla ihan okei, koska niin sisarukset tekevät. Siitä huolimatta pidän siitä, että olet osa perhettä. Hieman. Joskus. Tiedät kyllä mitä tarkoitan!
Rakas mummi. Kiitos paljon herkullisista leivoksista ja tarinoista menneisyydestä. Tulen käymään luonasi pian! Rakkaudella, …
Rakkaat lapset, olemme onnellisia että olette lapsiamme! Silloinkin kun olette myöhässä, paiskotte ovia vihan vimmassa ja kiljutte (tai laulatte) sitä mitä nykypäivänä väitetään musiikiksi. Mekin olimme joskus nuoria, joten tajuamme kyllä. Ja rakastamme teitä paljon, pusuja äidiltä ja isältä.

Ystäville

Moikka bestis! Arvaa kuka. Olen todella iloinen että me voidaan edelleen nauraa, jutella ja juoda yhdessä kaikkien näiden vuosien jälkeen. Nähdään taas pian. Odotan innolla! Heippa xxx
Hei jäbä, mennäänkö bisselle joku päivä? Kiitos kun olit tukena. Olet kunnon kaveri, kiitos siitä.

Salaiselle ihastukselle

Hei. Tiedät ehkä kuka olen… tai sitten et. Haluan kuitenkin kertoa että todella pidän sinusta. Nähdäänkö huomenna kaupungilla tavalliseen aikaan?
Olen nähnyt sinut joka perjantai-ilta salilla viimeisen muutaman viikon aikana. Ja joka kerta hullaannun koko viikonlopuksi, sillä en voi olla ajattelematta sinua sen jälkeen. Haluatko mennä drinkeille ensi perjantaina?

Meistä

On tietysti vain harvoja asioita, jotka ovat parempia kuin rakkaudenjulistuksen lähettäminen. Loistavalla anonyymien viestien palvelullamme ovat viestisi hyvissä käsissä. Varmistamme, että viestisi toimitetaan nopeasti ja turvallisesti. Tämä tekee meistä Suomen käytetyimmän anonyymin tekstiviestipalvelun.

Palvelumme edut:

  • Henkilöllisyytesi pysyy varmasti salassa. Käsittelemme henkilötietojasi erittäin huolellisesti, emmekä jaa niitä kenellekään. Kaikki viestit ja tiedot poistetaan automaattisesti järjestelmistämme pienen ajanjakson kuluttua.
  • Toimitus ja maksaminen on helppoa. Jokainen hellittelyviesti maksaa 1,49 €, ja voit maksaa luottokortilla, Apple Paylla tai PayPalilla.
  • Saat vahvistuksen viestin toimittamisesta vastaanottajalle.
  • Palveluamme voi käyttää iPhonella, Androidilla, tabletilla ja tietokoneella. 1224 maksimimerkkirajoituksen ansiosta sinulla on riittävästi tilaa luoda minkälainen viesti vain.

Haluatko tietää lisää anonyymien tekstiviestien lähettämisestä? Suuntaa kirjoitukseen, jossa selitämme homman nimen. Ja mikäli sinulla on kysymyksiä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Lähetä tekstiviesti
Lue lisää tekstiviesteistä