Kuinka lähetän anonyymin tekstiviestin?

Olet jo viikkoja pohtinut, kuinka voit pilailla työkaveriesi kustannuksella, tai kuinka voit julkistaa rakkautesi salaista ihastustasi kohtaan—turvallisesti ja nimettömästi tietysti. Kuinka anonyymi tekstiviestipalvelu toimii? Ei hätää; olemme täällä auttaaksemme sinua pääsemään kaikkien prosessin vaiheiden lävitse.

Valitse kuvitteellinen nimi ja puhelinnumero

Anonyymi tekstiviesti ei olisi anonyymi jos vastaanottaja voisi nähdä kuka viestin on hänelle lähettänyt. Ensimmäinen vaihe on varsin järkevä: Keksi kuvitteellinen nimi ja puhelinnumero.

Eikö luovuutesi riitä? Olemme keksineet kätevän listan nimiä ja puhelinnumeroita, joista valita. Löydät nämä toimitussivulta.

Vastaanottaja näkee valitsemasi nimen ja numeron, ja näyttää siltä kuin viestin olisi lähettänyt kyseinen henkilö tai numero.

Lähetä anonyymi tekstiviesti

Luo viestisi

1224 merkin raja takaa, että sinulla on tarpeeksi tilaa sanoa mitä ikinä haluatkaan. Käytätkö mieluummin emojeita? Ei hätää, palvelumme tukee myös niiden käytön!

Jos kaipaat inspiraatiota, voit aina vilkaista blogiamme. Löydät tuoreimmat aprillipäivän pilailuviestit, ystävänpäivän rakkauskirjeet, rakkausviestit sekä joulupukin kirjeet.

Valitse toimitusaika

Voit lähettää anonyymin viestisi milloin vain haluat. Viestin lähettäminen heti on tietysti myös mahdollista. Vain muutama sekunti ‘lähetä’-kohdan painamisen jälkeen viestisi saapuu syöttämääsi puhelinnumeroon.

Haluatko viestisi toimitettavan myöhemmin? Ei hätää. Voit syöttää päivän ja tietyn ajan jolloin haluat viestin lähetettävän. Säilytämme viestisi turvallisesti siihen asti, ja saat vahvistuksen siitä, milloin viesti toimitetaan. Näin voit varmistua, että viestisi lähetettiin.

Viestit ulkomaille

Anonyymi viestipalvelumme ei rajoitu vain Suomeen. Haluatko lähettää viestin Ranskaan, Guatemalaan tai Intiaan? Ei hätää. Voit helposti lähettää anonyymeja viestejä mihin tahansa maailman kolkkaan—ilman lisäveloitusta.

Viestien lähettäminen ulkomaille on aivan yhtä nopeaa ja turvallista kuin niiden lähettäminen paikallisesti, eikä siitä tule lisämaksuja. Numeron eteen tulee lisätä maakoodi—esimerkiksi Saksan numeroihin +49.

Maksutavat

Maksu suoritetaan muutamalla klikkauksella luottokortilla, PayPalilla tai Apple Paylla. Enintään 160 merkin pituiset viestit maksavat 1,49 €. Jokainen 150 merkkiä lisää maksaa vain 0,50 €. Vastaanottajalta ei veloiteta lisämaksuja.

Tämä tarkoittaa että palvelumme ei ole ilmainen, mutta se on sataprosenttisen turvallinen, luotettava, nopea ja, lukuisten tyytyväisten asiakkaidemme mukaan (jotka haluavat pysyä anonyymeina), erinomaisen loistava. Yksityisyytesi on meille tärkeää!

Onko sinulla kysymyksiä? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Lähetä tekstiviesti