Yllätä rakkaasi anonyymilla tekstiviestillä!

Onko sinulla Rihannan tavoin ‘rakkautta aivoissa? Vai haluaisitko Jason Mrazin tavoin huutaa ‘Olen sinun!’? Vai pyöriikö mielessäsi Jackson Fiven tavoin ‘Haluan sinut takaisin’? Jos näin on, kiteytä rakkautesi erityiseen (anonyymiin) ystävänpäiväviestiin!

Yllätä rakkaasi anonyymilla tekstiviestillä!

Rakkaus on kaikki mitä tarvitaan… ihanan (anonyymin) ystävänpäiväviestin lisäksi!

Ystävänpäivä on täydellinen aika kertoa salaisen (tai ei-niin-salaisen) rakkautesi kohteelle kuinka paljon hänestä välität. Vanhaan tapaan konvehtirasian tai kauniin kukkakimpun lähettäminen on hieno tapa osoittaa välittämisensä, ja niin on myös erityinen ystävänpäiväviesti.

Palvelumme avulla voit olla varma, että erityinen rakkausviestisi toimitetaan elämäsi rakkaudelle. Anna perhosten lennellä! 🦋

Lähetä anonyymi tekstiviesti

Suosittu päivä

Punaisia suklaasydämiä, punaisia ruusuja ja jättimäisiä suudeltavien huulten muotoisia ilmapalloja. Helmikuun 14. on päivä jolloin useat kaupat ja brändit koettavat keksiä jotain erityistä annettavaksi (ja ostettavaksi).

Ystävänpäivä on suosittu ja sille on syynsä. Tänä päivänä voit osoittaa rakkaillesi, kuinka paljon heistä välität.

Papit & perinne

Mistä ystävänpäivä on saanut alkunsa? Ystävänpäivän juuriin liittyy useita tarinoita, ja meitä kiinnostaa erityisesti yksi niistä.

Kyseinen tarina liittyy Pyhään Valentinukseen, joka vastusti Rooman lakia, joka kielsi sotilaita menemästä naimisiin. Hän päätti vihkiä pareja salassa. Hänen salatoimensa paljastuivat pian, ja keisari Claudius II päätti lukita Valentinuksen vankilaan hänen teloituspäiväänsä asti.

Ollessaan vangittuna Valentinus rakastui päätä pahkaa vartijan tyttäreen, joka sattui olemaan sokea. Teloituspäivänään hän lähetti tytölle viimeisen rakkauskirjeen. Kirje päättyi seuraavasti: ‘Sinun Valentinuksesi’. Ei mikään ihastuttavin tarina, mutta joka tapauksessa erittäin romanttinen. Sellaisia parhaat rakkaustarinat ovat.

Luo oma rakkauskirjeesi (tekstiviestinä)!

Palataan omaan rakkaustarinaasi. Tunteista kertominen tekstiviestitse on monella tapaa kannattavaa. Pohdi asiaa hetken ajan. Tekstiviesti näyttää aina siltä, kuin sen haluat näyttävän. Mikään ei voi mennä pieleen. Hermostuneisuus ei haittaa; salaisen rakkautesi kohde ei huomaa hikeäsi. Kirjoita vain viestisi yhä uudelleen kunnes se on täydellinen rakkaallesi. Odota sitten vain rauhassa ja nauti mielitiettysi seurassa!

Paras seikka tekstiviestipalvelussamme: Tarjoamme mahdollisuuden tunnustaa rakkautesi täysin anonyymisti! Hermostuttaako? Hyvä! Ystävänpäivänä kuuluu jännittää. Siirry etusivullemme ja kirjoita anonyymi ystävänpäiväviesti.

Kuinka lähettää anonyymi ystävänpäiväviesti?

Etkö malta odottaa viestin lähettämistä rakkaallesi? Vai odotatko vieläkin merkkiä universumilta sen tekemiseen? Tässä se on. Tämä on kyseinen merkki.

Mitään rakastumista jännittävämpää ei ole. Ja meistä on ihanaa, että olet rakastunut. Loimme sivumme juuri kaltaisiasi henkilöitä varten. Siksi selitämme vaihe vaiheelta, kuinka voit lähettää anonyymin ystävänpäiväviestin.

  1. Tarvitset vain elämäsi rakkauden puhelinnumeron päästäksesi alkuun. Muistatkin sen varmaan jo ulkoa (etkö vain?). Syötä numero ja odota vihreän merkin ilmestymistä. Tämä vahvistaa, että syöttämäsi numero on oikein.
  2. Kun olet kirjoittanut parhaan anonyymin rakkausviestin jonka olet ikinä kirjoittanut, valitse keksitty lähettäjä listalta. Paina seuraavaksi ‘lähetä’ ja kauniit sanasi toimitetaan sekunneissa. Nyt täytyy vain toivoa, että viestin vastaanottaja ajattelee myös sinua tänään!
  3. Haluatko mieluummin että viestisi toimitetaan jonain muuna aikana? Ei hätää. Rakkauden juhlapäivä kestää 24 tuntia, eli iltahämärä on loistava ajoitus viestin saamiselle. Valitse haluttu aikaikkuna, ja viestisi toimitetaan taatusti.
  4. Saat vahvistuksen kun viestisi on toimitettu. Voit lähettää niin monta viestiä kuin vain haluat. Älä unohda äitiäsi, isääsi, parasta ystävääsi tai sisarustasi!

Vinkki! Ystävänpäivä ei ole vain romanttisen rakkauden päivä. Ystävänpäivä merkitsee rakkautta kaikkia niitä kohtaan, joista pidät ja joista välität.

Lähetä anonyymi tekstiviesti

Esimerkkejä ystävänpäiväviestistä ❤️

Eikö sydämen purkaminen paperille ole ‘oma juttusi’? Voimme kenties auttaa esimerkeillä.

Aloita hakusi netistä. Sieltä voi löytää useita runoja, lainauksia ja suloisia viestejä kuuluisilta kirjoittajilta, kirjailijoita ja näyttelijöiltä. Esimerkiksi nämä:

‘Minulle olet täydellinen’ (Rakkautta vain)
‘Olet aurinkoni, kuuni ja kaikki tähteni’ (E. E. Cummings)
‘Rakastuin samalla tavalla kuin sinä nukahdat: hitaasti, ja sen jälkeen täysin yhtäkkiä’ (Tähtiin kirjoitettu virhe)
‘Jos tiedän mitä rakkaus on, on se sinun ansiotasi’ (Hermann Hesse)

Tai pohdi lempirakkauslaulujasi. Todennäköisesti moni niistä osaa kertoa, kuinka voit ilmaista tunteesi:

‘Vain luoja tietää mitä olisin ilman sinua’ (The Beach Boys)
‘Kaikki mitä ikinä oletkaan on kaikki mitä ikinä tarvitsen’ 😳 (Ed Sheeran)
‘Ei ole mitään mitä en tekisi saadakseni sinut tuntemaan rakkauteni’ (Bob Dylan)
‘Katso tähtiä, katso kuinka ne loistavat vuoksesi’ (Coldplay)
‘Taivas on se paikka maassa, jossa sinä olet’ (Lana Del Ray)

Tai ehkäpä ajattelet, että kumppanisi ansaitsee vain suloisimman ystävänpäiväviestin ikinä. Mutta kaikki eivät osaa kirjoittaa hunajanmakeita rakkausrunoja. Ei huolta, sinun ei tarvitse ryhtyä runoilijaksi itse. Seuraavat viestit sulattavat kultasi sydämen:

Ja yhtäkkiä kaikki rakkauslaulut kertoivat sinusta.
Kasvamme vanhoiksi yhdessä ja tunnemme rakkauden, joka pysyy ikuisesti nuorena.
Tänään haluan pitää asiat yksinkertaisena: Rakastan sinua. Rakastan kaikkea sinussa.
Kiitos kun olet syy hymylleni.

Tai etsit ystävänpäiväviestejä poikaystävällesi. Useat miehet esittävät yhä etteivät välitä romantiikasta. He valehtelevat. Osoita poikaystävällesi, että hän pitää romantiikasta jollain näistä viesteistä:

Tiedän että saduista tulee totta koska minulla on sinut.
Olet outo… Ja siksi rakastan sinua!
Olet päivieni aurinko, öitteni kuu, mereni aallot ja elämäni rakkaus.
Tämä ilta on vain meidän. En malta odottaa että pääsen juhlimaan kanssasi.

Vai haluaisitko että tyttöystäväsi saa tuntea itsensä arvostetuksi suloisen ystävänpäiväviestin ansiosta. Lähetä kullallesi jokin seuraavista viesteistä ja hänen rakkautensa sinua kohtaan syvenee:

En tiedä mitä tein saadakseni noin upean tyttöystävän. Olet ainoani, ikuisesti!
Sinuun rakastuminen on parasta, mitä minulle on koskaan tapahtunut.
Elämä ei ole aina täydellistä, mutta sinä olet!
Haluan olla kanssasi vain kahdesti: nyt ja ikuisesti.

Tai haluat vain toivottaa rakkaallesi hyvää ystävänpäivää viestitse. Hyvän ystävänpäivän toivottaminen voi olla erityistä seuraavanlaisilla viesteillä:

Olet kaunis sisältä ja ulkoa. Olet epäilemättä ikuinen kumppanini.
Rakkaani, hengitykseni salpautuu seurassasi joka päivä.
Jokainen päivä jona herään viereltäsi tuntuu ystävänpäivältä.
Rakkaudelleni ei ole sanoja, eikä olisi mitään mitä en tekisi vuoksesi. Hyvää ystävänpäivää!

Tai sitten haluat sytyttää kipinää viettelevällä ystävänpäiväviestillä. Pidä varasi, homma menee likaiseksi! Saa kultasi varautumaan kuumaan yöhön tällaisilla viesteillä:

Jätetään hieno illallinen väliin ja mennään suoraan sänkyyn.
Sinisiä, punaisia ruusunkukkia - vaatteidesi alle mä tänään aion kurkkia.
Olet saanut virallisesti kutsun vällyjen välissä tapahtuviin juhliin!
Arvaa, mitä tänään syödään! Minut.

Tai ehkäpä haluat mieluummin saada kumppanisi hymyilemään ystävänpäivän vitsiviesteillä. Eikö ystävänpäivä ole teille erityisen vakava asia? Ei haittaa. Ystävänpäivä on vain rahan tuhlaamiseksi keksitty juhla. Siitä voi kuitenkin vitsailla yhdessä:

Apua, onko sinulla kuumetta? Näytät uskomattoman kuumalta!
Olet kuin astma. Salpaat aina hengitykseni.
Kop-kop. Kuka siellä? Rakas. Rakas kuka? Rakastan sinua, ja kaikki saavat sen tietää.
Onko sinulla karttaa? Eksyn jatkuvasti silmiisi.

Tai voit pitää jutun simppelinä hyvällä ystävänpäiväviestillä. Ei mitään liian erityistä, muttei myöskään tylsää. Nämä viestit ovat täydellisesti tasapainossa!

En saa sinua pois mielestäni. Ajatteletko sinä myös minua?
Sydämeni jättää lyönnin välistä joka kerta kun näen sinut. 💋
En melkein uskalla kertoa… mutta… pidän sinusta! Paljon!
Olet suloisempi kuin yksikään kissakuva.

Anonyymi Teksti

Ystävänpäiväviestin lähettäminen on jännittävää, ja erityinen viestisi on turvassa käsissämme! Varmistamme että viestisi toimitetaan nopeasti, helposti ja turvallisesti. Olemme Suomen käytetyin anonyymi tekstiviestipalvelu.

  • Henkilöllisyytesi pysyy taatusti salassa. Emme jaa henkilötietojasi (kuten puhelinnumeroa) kenellekään. Kaikki viestit ja tiedot poistetaan automaattisesti järjestelmistämme.
  • Toimitus ja maksaminen on todella helppoa—jokainen viesti maksaa vain 1,49 €. Voit maksaa nopeasti PayPalilla, Apple Paylla, Google Paylla tai luottokortilla. Saat vahvistuksen, kun viestisi on toimitettu onnistuneesti, sekä toimituksen tarkan ajan.
  • Anonyymia tekstiviestipalveluamme voi käyttää iPhonella, Androidilla, tabletilla tai tietokoneella. 1224 merkin maksimirajoituksen ansiosta voit kirjoittaa mitä ikinä haluatkin.

Haluatko tietää lisää siitä, kuinka tekaistujen tekstiviestien lähettäminen toimii? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Lähetä tekstiviesti
Lue lisää tekstiviesteistä