Palveluehdot

Näissä palveluehdoissa annetaan yleisiä ohjeita tämän palvelun käyttäjille. Näitä ohjeita sovelletaan kaikkiin, jotka haluavat käyttää Anonyymiteksti.fi -verkkosivuston eri tekstiviestipalveluja. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt ehdoitta nämä palveluehdot.

Anonyymiteksti.fi varaa oikeuden muuttaa palveluehtojaan koska tahansa. Anonyymiteksti.fi ei ole vastuussa käyttäjilleen tällaisista muutoksista.

Yhteenveto ehdoistamme on luettavissa tällä sivulla. Täydet käyttöehtojamme voi lukea hollanniksi tästä PDF-tiedostosta. Käyttämällä tätä verkkosivustoa myönnät lukeneesi ja hyväksyneesi täydet käyttöehtomme.

  1. Anonyymiteksti.fi ia ei voida pitää millään tavoin vastuussa tarjoamiemme palveluiden aiheuttamista vahingoista.
  2. Anonyymiteksti.fi ei ole vastuussa verkkosivustonsa kautta lähetetyistä tekstiviesteistä. Jokainen käyttäjä on henkilökohtaisesti vastuussa lähettämistään tekstiviesteistä.
  3. Käyttäjien tulee pidättyä lähettämästä tekstiviestejä, jotka sisältävät rasistisia, syrjiviä tai minkäänlaiseksi kiihotukseksi tulkittavia tekstiviestejä. Mikäli joku käyttäjä kuitenkin lähettää sellaisia, Anonyymiteksti.fi on pakotettu epäämään häneltä palveluidensa käytön.
  4. Anonyymiteksti.fiilla on lupa katsella viestejä virheellisten tai herjaavien tekstiviestien varalta.
  5. Kaikkien käyttäjien IP-osoitteet tallennetaan. Anonyymiteksti.fi varaa oikeuden estää verkkosivustoltaan käyttäjät, jotka väärinkäyttävät järjestelmää. Lisäksi käyttäjätiedot annetaan tarvittaessa poliisin / oikeuslaitoksen käyttöön.
  6. Anonyymiteksti.fi ei anna mitään takuita tekstiviestin saapumisesta perille. Yritämme tietenkin parhaamme, mutta joskus viestit eivät saavu syistä, joihin emme pysty vaikuttamaan. Mikäli tekstiviesti ei ole saapunut, ota meihin yhteyttä. Etsimme sopivan ratkaisun.

Anonyymiteksti.fi ei ole tilauspalvelu. Tekstiviestin lähettäminen maksaa 1,25 / viesti. Tekstiviestin vastaanottajaa ei veloiteta.

Mikäli olet alle 16-vuotias, tarvitset vanhempiesi luvan tämän palvelun käyttämiseen. Tällä verkkosivustolla luetellut hinnat sisältävät alv:n. Mobiiliverkon kuluja ei lasketa mukaan. Digitaalisen tekstiviestin lähettämiskuluille ei ole peruutusoikeutta.