Anonyymi Teksti

Autamme sinua luomaan ja lähettämään anonyymeja tekstiviestejä. Teemme tämän nopeasti ja turvallisesti yksityisyydestäsi huolehtien. Tuhannet kaltaisesi ihmiset käyttävät palveluamme päivittäin, ja olemme Suomen käytetyin anonyymien tekstiviestien tarjoaja.

Anonyymi Teksti

Nopeaa, helppoa ja turvallista

Autamme sinua luomaan ja lähettämään anonyymeja tekstiviestejä. Teemme tämän nopeasti ja turvallisesti yksityisyydestäsi huolehtien. Tuhannet kaltaisesi ihmiset käyttävät palveluamme päivittäin, ja olemme Suomen käytetyin anonyymien tekstiviestien tarjoaja.

Anonyymi tekstiviesti on tekstiviesti, josta saaja ei voi nähdä tai selvittää, kuka sen on lähettänyt. Lähettäjä voi valita useiden kuvitteellisten nimien ja puhelinnumerojen väliltä haluamansa.

Täysi anonymiteetti

Anonymiteetti on meille ensisijaisen tärkeää. Lähetämme viestisi täysin anonyymisti. Jopa tiliotteessasi lukee vain yhtiömme nimi: “Mocha”. Näin varmistutaan siitä, että viestin saaja ei voi koskaan jäljittää sinua. Emme tietenkään jaa maksutietoja tai viestejäsi kolmansille osapuolille tai yhtään kenellekään muulle. Yhteistyökumppanimme eivät saa ikinä tietää kuka olet tai mitä olet lähettänyt.

Emme jaa tietoja kolmansille osapuolille, mutta teemme tähän poikkeuksia erittäin harvinaisissa tilanteissa, kuten esimerkiksi silloin kun meillä on lainmukainen velvollisuus tehdä yhteistyötä rikostutkinnassa. Voit lukea lisää palveluehdoistamme.

Jykevä yksityisyyspolitiikka

Toimimme rehellisesti eikä meillä ole taka-ajatuksia, ja tämän voi nähdä tietosuojaselosteestamme. Viestisi ja kaikki maksutiedot poistetaan järjestelmistämme automaattisesti.

Vain palvelumme suorittamiseen vaadittavat tiedot säilytetään väliaikaisesti. Kaikki tiedot poistetaan automaattisesti 18 kuukauden kuluttua.

Aina turvallista

Meille on tärkeää, että viestisi pysyvät hyvissä käsissä. Tämän vuoksi palvelumme on perusteellisen suojattu. Viestisi lähetetään palvelimillemme salatulla TLS-yhteydellä; tämän jälkeen viesti säilötään turvallisesti ja lähetetään vastaanottajalle anonyymisti. Palvelimemme täyttävät kaikki IT-, turvallisuus- ja yksityisyysvaatimukset. Ne sijaitsevat Euroopassa, ja näin ollen niillä voidaan taata korkein mahdollinen suoja.

Vastuullinen viestittely

Olet itse vastuussa luomistasi ja lähettämistäsi viesteistä. Tämä tarkoittaa ettemme hyväksy kaikkea, mitä mahdollisesti haluat lähettää.

Meillä on nollatoleranssi nettikiusaamiseen sekä tarpeettomiin, loukkaaviin tai uhkaaviin tekstiviesteihin. Näin ollen pyydämme käyttämään palvelujamme vastuullisesti. Mikäli näin ei käy, estämme anonyymeja viestejä tarjoavan palvelumme käytön.

Lyhyesti

  • Helppo käyttää iPhonella, Androidilla, tabletilla ja tietokoneella.
  • Vahvistus toimituksen ajankohdasta.
  • Emojeita sekä pitkiä viestejä tuetaan.
  • Voit käyttää viestiin jopa 1224 merkkiä.
  • Jokaisesta viestistä veloitetaan 1,49 €:n kertamaksu.
  • Maksa turvallisesti luottokortilla, PayPalilla tai Apple Paylla.
  • Ei lisämaksuja Suomen ulkopuolelta tulleille puhelimille.
Lähetä tekstiviesti
Lue lisää tekstiviesteistä