Lähetä maaginen viesti joulupukilta: kolme helppoa vaihetta

Hyvää joulua! Kulkuset riemuin helkkäilee, lumi kimaltelee ja joulupukki tonttuineen tekevät parhaansa löytääkseen täydelliset lahjat sinulle ja rakkaillesi. Mikset auttaisi heitä tekemään tästä joulusta todella erityistä?

Helppoa, nopeaa ja täysin anonyymia!

Nyt on todellakin vuoden upein aika: joulu! Tästä ajasta iloitsemiseen on monia syitä. Yksi niistä on ilo, kun saa henkilökohtaisen viestin joulupukilta. Kuuraparralla on nyt oma puhelin. Voit saada pukin lähettämään tekstiviestin kenelle tahansa vain haluatkin näiden nettisivujen kautta! ⛄

Parasta koko hommassa? Maagisen viestin lähettäminen pukilta on täysin anonyymia. Tämän lisäksi se on erittäin nopeaa ja helppoa kuin heinänteko. Juonessa ei ole mitään jujua, joten seuraa alta löytyviä kolmea vaihetta ja tee tämän vuoden joulusta unohtumaton kokemus.

Vaihe 1: Perusteet

Avaa sivumme luodaksesi tekstiviestin joulupukilta. Aloittaaksesi tarvitset vain viestin saajan puhelinnumeron. Syötä numero ja varmista, että näet vihreän merkin joka kertoo, että numero on oikein.

Voit lähettää viestin mihin tahansa maahan maailmassa. Joulupukillahan on monia eri muotoja. Riippumatta siitä etsitkö Der Weihnachtsmannia, Le père Noëlia vai vanhaa kunnon Joulupukkia, löydät heidät kaikki saatavilla olevien lähettäjien listasta. Suomessa sijaitseville viestin vastaanottajille voit valita kohdan “Joulupukki” saatavilla olevien lähettäjien listasta.

Vaihe 2: Kirjoita viestisi

Perusteet ovat hallussa, aika alkaa luovaksi! Mitä haluat joulupukin sanovan? Haluatko hänen lähettävän kehuja koska pienimpäsi ovat olleet erinomaisen kilttejä viime päivien aikana? Vai haluatko tuhman lapsesi saavan tiukan muistutuksen käyttäytyä kiltisti?

Ajoitus on tietysti myös tärkeä. Voit lähettää viestisi jännittävinä viikkoina ennen joulua: kun kaikki touhuavat innoissaan ja odottavat tulevaa iloisina. Mutta voit myös lähettää viestisi jouluaattona: illalla juuri ennen kuin pukki saapuu ja kaikki odottavat jännityksellä lahjojaan.

Viesti pukilta ei ole hauskaa vain lapsille, se voi olla myös ihana yllätys ystäville, perheelle tai työkavereille. Esimerkiksi joululahjoja jakaessa. Lähetä äidillesi viesti jossa ilmoitat, että häntä odottaa valtava lahja. Tai muistuta myöhästelevää veljeäsi tekemään toivelistan jos hän haluaa pukilta lahjan.

Lähetä anonyymi tekstiviesti

Vaihe 3: Lähetä pukin viesti

Viestin kirjoitettuasi voit lähettää sen helposti joulupukin puolesta. Paina vain lähetä, ja pukin viesti toimitetaan sekunneissa. Haluatko viestin lähetettävän myöhempänä ajankohtana? Ei huolta, voit ensin kirjoittaa viestisi ja sen jälkeen valita päivän ja ajan, jolloin sen haluat toimitettavan. Kuvittele vain rakkaidesi ilmeet, kun he saavat oman henkilökohtaisen viestinsä pukilta!

Saat tietysti vahvistuksen toimituksesta merkiksi siitä, että viesti on lähetetty. Voit myös lähettää niin monta viestiä kuin vain haluat.

Sytykettä mielikuvitukselle! 🎄

Eikö inspiraatio iske? Vilkaise joitain alta löytyvistä hilpeistä esimerkeistämme saadaksesi sytykettä mielikuvituksellesi. Tai kopioi vain mikä tahansa viesti josta pidät ja lähetä viesti nettisivujemme kautta. Voit käyttää emojeita ja tehdä niillä kokemuksesta erityisen maagisen!

Motivoivia viestejä:

Hei Sami. Joulupukki tässä! Olet ilmeisesti pitänyt koirastasi Ressusta erittäin hyvää huolta. Voit olla varma että nimesi löytyy kilttien listalta!
Hei Sara, joulupukki tässä. Päätonttuni kertoi minulle tänään että olet ollut erittäin kiltti tyttö ja auttanut pikkusiskoasi läksyissä. Jatka juuri näin niin löydät varmasti jotain kivaa joulukuusen alta. Enää yksitoista päivää jäljellä! 📅
Hei vaan Nooa, joulupukki tässä. Olen ahkerasti tarkistellut listaani kilteistä ja tuhmista lapsista! Tekisitkö tänään kolme huomaavaista tekoa? Yritetään pysyä kilttinä!
Tutkailen tässä listojani… ja olet ilmeisesti edelleen tuhmien lapsien listalla! Aina voi parantaa, eikö vain? Älä siis enää piilottele vessassa kun tiskit pitäisi pestä! Äreät terveiset toiveikkaalta joulupukilta

Toivelistaviestejä:

Hyvää joulua! Täällä Korvatunturilla on kovin kylmä tänään. Älä unohda lähettää lahjatoivelistaasi! ⭐
Hei Emma, joulupukki täällä. Älä unohda lähettää tämän vuoden toivelistaasi. Terveisiä Korvatunturilta
Oikein loistavaa huomenta Daniel! Joulukuusen alus ei täyty itsestään, eli lähettäisitkö toivelistasi? Olen odottanut jo pitkään!
Kuka on tuomassa sinulle joululahjoja? Et ikinä arvaakaan. Ei siis itkeä saa, ei meluta saa. Haluaisitko kuitenkin jo lähettää lahjatoivelistasi minulle. Olet mahtava! 🎄

Vinkki! Kopioi haluamasi viesti ja lähetä tekstiviesti helposti ja anonyymisti nettisivujemme kautta.

Nyt tiedät tarkalleen, kuinka voit yllättää rakkaasi. Tartu siis puhelimeesi ja lähetä tekstiviesti itse joulupukilta!

Lähetä anonyymi tekstiviesti

Toivottavasti viihdyt sivuillamme. Erittäin hyvää joulua! 🎅🏻

Koristeltu joulukuusi

Henkilöllisyytesi pysyy salassa

Kukaan ei voi jäljittää viestejäsi, ellet itse päätä paljastaa henkilöllisyyttäsi viestissä. Kohtelemme tietojasi luottamuksellisesti. Emme jaa tietojasi kenellekään. Pienen hetken jälkeen järjestelmämme poistaa automaattisesti kaikki viestit ja niihin liittyvät tiedot. Näin ollen yksityisyytesi on täysin turvassa.

Taattu toimitus

Jokainen lähettämäsi viesti maksaa 1,99 €. Voit muutamalla klikkauksella maksaa turvallisesti Apple Paylla, PayPalilla tai luottokortilla. Palvelu ei siis ole ilmainen, mutta viestisi toimitus on taattu. Jokaisen lähetetyn viestin jälkeen saat toimituksesta vahvistuksen, josta löytyy tarkka toimitusaika. Tämä on palvelu jonka toteutamme mielellämme!

Lisätietoja

Anonymous Text -palvelun avulla voit lähettää viestejä suoraan, helposti ja täysin anonyymisti. Olemme Suomen käytetyin anonyymi tekstiviestipalvelu ja siihen on hyvä syy: viestit joulupukilta toimitetaan aina!

Haluatko lisätietoja? Lue kertomuksemme meistä ja selvitä, kuinka anonyymi tekstiviestittely toimii.

Lähetä tekstiviesti
Lue lisää tekstiviesteistä