Viestin lähettäminen ulkomaille: Turvallista, nopeaa ja anonyymia!

Haluatko lähettää tekstiviestin ulkomaille? Onnistuu! Huolestuttaako puhelinlaskun summan kasvaminen? Sille ei ole tarvetta. On onneksi olemassa useita tapoja lähettää tekstiviestejä mihin tahansa numeroon maailmalla ilman, että siitä joutuu maksamaan paljoa. Lue tiedot parhaista tavoista lähettää viestejä ulkomaille anonyymisti!

Ulkomaille viestittely turvallisesti, nopeasti & anonyymisti

Anonyymit tekstiviestit ulkomaille

Harkitsetko anonyymin tekstiviestin lähettämistä ystävälle tai perheenjäsenelle huvitellaksesi hieman? Kuulostaa hyvältä! Erityisesti ulkomailla oleillessa on useita hauskoja tapoja jekuttaa pahaa-aavistamattomia uhreja. Loppujen lopuksi kukaan ei kuitenkaan voi fyysisesti nähdä sinua, sillä olet jossain muualla.

On kuitenkin myös muita syitä, miksi voi haluta lähettää tekstiviestin jollekulle ilman, että oma numero näkyy vastaanottajalle. Ehkäpä olet ihastunut lomarakkauteesi, mutta et ole varma onko tunne molemminpuoleinen. Ei kannata edetä liian nopeasti! Tai, äärimmäisenä esimerkkinä, ehkä näit jotain kamalaa lomallasi ja haluat raportoida asiasta paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Riippumatta siitä, mikä on syysi haluta lähettää viestejä anonyymisti, käytä tätä mahdollisuutta hyvin. Älä käytä sitä laittomuuksiin tai häirintään; keinoa ei ole suunniteltu sitä varten.

Kuinka lähettää anonyymeja tekstiviestejä ulkomailla? Hyödynnä palveluamme!

Käyttäessäsi palveluamme pääset lähettäämän viestejä erittäin helposti. Viestin lähettäminen ulkomaille on aivan yhtä helppoa, kuin niiden lähettäminen maan sisäisesti. Se on myös aivan yhtä turvallista ja nopeaa

Lähetä anonyymi tekstiviesti

Siirry nettisivuillemme, kirjoita viestisi ja valitse haluamasi lähettäjän nimi puhelinnumerolistalta. Älä unohda syöttää maakoodia puhelinnumeron eteen. Voit lähettää viestisi välittömästi tai valita myöhäisemmän ajankohdan. Viestisi toimitetaan joka tapauksessa turvallisesti ja täysin anonyymisti.

Palvelumme toimii lähes kaikissa maissa. Syötä vain maakoodi, ja tekstiviesti toimitetaan automaattisesti.

Ja mikä vielä parempaa, ulkomaille viestittelystä ei tule lisäkustannuksia. Haluatko siis lähettää tekstiviestin Ranskaa, Intiaan tai Guatemalaan? Anna palaa: sivustomme ja viestien hurja 1224 merkin merkkiraja odottavat sinua!

Kuinka lähettää tekstiviesti ulkomaille

Tekstiviestin lähettäminen ulkomaille on helppoa. Hyödynnä vain liittymäsi verkkovierailudatapalveluja, syötä maan exit-koodi sekä numero johon haluat viestin lähettää, kirjoita viestisi ja lähetä. Vinkki! Varmista aina, että puhelimeesi tallennetut puhelinnumerot sisältävät maakoodin, niin viestien lähettäminen kyseisiin numeroihin käy helposti mistä päin maailmaa vain.

Muista, että maan sisäisten ja maiden välisten tekstiviestien välillä on eroa. Lähettäessäsi viestiä ulkomailla tulee sinun ensin syöttää maakoodi ja sen jälkeen puhelinnumero, johon haluat viestin lähettää. Maan sisäisesti viestejä lähettäessä koodi ei ole tarpeellinen. Mutta ei sen käyttämisestä haittaakaan ole.

Useat matkustajat palaavat kotiin lomalta vain huomatakseen, että heidän puhelinlaskunsa on kasvanut aivan uusiin sfääreihin. He eivät tajua, että ulkomailla tekstaaminen voi maksaa mansikoita.

Haluatko tehdä viestien lähettämisestä halvempaa? Kokeile internetpohjaista viestittelyä. On olemassa useita ilmaisia viestisovelluksia, joilla voit lähettää viestejä ilmaiseksi. Tämä toimii toki vain silloin, kun olet yhdistettynä internetiin.

iPhonen iMessage

Käytätkö iPhonea? Muihin iPhonen käyttäjiin kannattaa olla yhteydessä iMessagen kautta. Voit lähettää viestien lisäksi liitteitä, esimerkiksi videoita ja kuvia, veloituksetta. iPhone määrittää, voidaanko viesti lähettää perinteisenä tekstiviestinä vai iMessagena, ja tämä riippuu internet-yhteydestäsi ja vastaanottajan puhelimesta, jonka tulee olla myös iPhone.

Huonot puolet? Androidin käyttäjiin ei voi ottaa yhteyttä ilmaiseksi, ellei tämä sisälly puhelinliittymääsi. Tämän lisäksi iPhonen käyttäjät eivät saa tekstiviestejäsi elleivät he ole yhdistettynä internetiin.

Viestipalvelut Androidille

Jos käytät Androidia, voit lähettää viestejä useita internet-pohjaisia viestipalveluita käyttäen puhelinnumeroihin ympäri maailmaa.

Esimerkiksi Globfonella, jonka avulla voit jakaa tiedostoja ja soittaa videopuheluita. Puheluiden ja tekstiviestien määrä 24 tunnin aikan on kuitenkin rajoitettu. Sinun ei tarvitse rekisteröityä tai luoda tiliä lähettääkseesi viestejä.

Lähetä tekstiviesti
Lue lisää tekstiviesteistä