Lähetä hulvaton aprillipilaviesti! Lue vinkit ja lähetä nyt.

Ole varuillasi, aprillipäivä lähestyy! Huhtikuun ensimmäisenä päivänä yritämme kaikki höynäyttää toisiamme ja pistää parastamme fiksuilla vitseillä ja jekuilla. Tavanomaisista ilmapallopiloista ilmatorvivitseihin ja oveliin väärennettyihin tekstiviesteihin.

Lähetä hulvaton aprillipilaviesti! Lue vinkit ja lähetä nyt.

Huijaa perhettäsi, ystäviäsi tai juksaa työtovereita!

Huhtikuun ensimmäisenä päivänä kannattaa varoa ystäviä, perhettä ja työkavereita. Vai pitäisikö heidän varoa sinua? Jos todella haluat huijata kaikkia tänä vuonna, lähetä väärennetty, anonyymi tekstiviesti, joka varmasti säikäyttää heidät hetkeksi! Täysin nimetöntä, supernopeaa ja superhelppoa.

Suosituimmat tekstiviestipilaukset

Aloita heti pilailu parhaalle ystävällesi, kollegallesi tai ex-kumppanillesi. Tässä ovat suosituimmat pilat, jotka voi lähettää tekstiviestillä aprillipäivänä.

Seksuaalikumppanin sukupuolitautitesti on positiivinen ja hän suosittelee nimettömänä, että sinäkin ottaisit testin. Lisätietoja saat osoitteesta positiiviset.fi. Tekstiviesti STOP poistuaksesi.
Ystävä huomasi merkkejä pornoriippuvuudestasi & ehdottaa, että haet apua. Käy sinapystyt.fi saadaksesi tukea. Tekstiviesti STOP poistuaksesi käytöstä.
Olemme tunnistaneet numerosi huumekauppiaan yhteystietoluettelosta. Välitämme hyvinvoinnistasi, jos kamppailet huumeidenkäytön kanssa. Vieraile ehyt.fi resursseja ja tukea varten. Poistu tekstiviestillä STOP.
Tervetuloa Porkhub Premiumiin! 🍑 Nauti viikkosuunnitelmastamme vain 4,99 €/päivä. Tyydytä halusi & löydä 🔥 videoita. Peruuta tilaus tekstiviestillä STOP. Yhteensä 34,93 €/viikko.
Kiitos, että ilmoittauduit kissatietoihin! Saat nyt päivittäin faktoja KISSOISTA! 😻 Tiesitkö, että ensimmäinen kissanäyttely järjestettiin vuonna 1871 Crystal Palacessa Lontoossa? Mee-wow! Peruuta tilaus tekstiviestillä STOP.
Lähetä anonyymi tekstiviesti

Pikainen historiantunti

Aprillipäivän juuret löytävät tiensä vuosisatoja vanhaan perinteeseen. Suurin osa luulee perinteen alkaneen noin vuoden 1572 paikkeilla. On kuitenkin todisteita, jotka vievät meidät roomalaiseen aikaan asti.

Ranskalaiset tunnetaan siitä, että he liimaavat paperikalan mitään aavistamattomien ystäviensä selkään. Entäs englantilaiset? He huudahtavat “April fools’!” pilaillessaan jonkun kustannuksella. Skandinaviassa perinteenä on julkaista täysin tekaistu uutinen lehtien etusivulla.

Nykyään myös media ja yhtiöt osallistuvat tähän vuosisatoja vanhaan perinteeseen. Hauskojen tai outojen ‘feikkiuutisten’ julkaiseminen johtaa yleensä hauskoihin virheisiin. Esimerkiksi Google on pilaillut aprillipäivän aikoihin vuodesta 2000 lähtien, ja sillä on pitkä lista kuuluisista piloista, kuten luonnollisen kokoinen Picasa-albumi, Google Docsin käyttäminen omalla keholla ja Google Teleport, jolla voi matkustaa ajassa.

Eräs Googlen hillittömimmistä aprillipiloista oli vuoden 2013 pila, kun Google tarjoutui etsimään hajuja. Ehkäpä tästä tulee vielä todellisuutta jonain päivänä.

Aprillipäivä tekstiviestillä

Hyvän aprillipilan keksiminen on hankalaa. Mutta tämän ei kannata antaa estää yrittämästä tänä vuonna! Tarjoamme kaiken mitä tarvitset onnistuneeseen höynäytykseen anonyymilla tekstiviestillä.

 1. Mene kotisivuillemme, joilla voit luoda viestisi. Alkuun päästäksesi tarvitset vain mitään arvaamattoman uhrin puhelinnumeron. Syötä numero ja varmista, että näet vihreän merkin. Merkki kertoo, että numero on oikein.
 2. Kun olet kirjoittanut tekstiviestin, valitse keksitty lähettäjä listalta. Paina seuraavaksi ‘lähetä’ ja aprillitekstiviestipilasi lähetetään sekunneissa.
 3. Haluatko mieluummin suunnitella viestisi ja lähettää sen toisena ajankohtana? Ei huolta! Suosittelemme ettet valitse toista ajankohtaa (kaiken varalta!), mutta tämä ei tietenkään ole ongelma. Valitse haluamasi aika ja viestisi jää odottamaan lähetystä.
 4. Saat aina vahvistuksen kun viesti on lähetetty onnistuneesti. Voit myös lähettää niin monta aprillipilaviestiä kuin haluat (mikä on loistavaa jos sisälläsi asuu pieni sadisti…) 😈
Lähetä anonyymi tekstiviesti

Kaipaatko inspiraatiota? Ei huolta!

Loistavan aprillipilan keksiminen ei ole tehtävä helpoimmasta päästä. Siihen voi kuulua kuukausia intensiivistä valmistelua ja aivoriihiä. Vitsi, vitsi!

Ystävien, perheen tai työkavereiden huijaamiseksi ei tarvitse olla mikään nero. Jokainen pila tietysti vaatii erilaisen lähestymistavan pilan kohteesta riippuen. Voit pilailla jonkun heikon kohdan kustannuksella tai käyttää pilasi pohjana totuutta.

Mikä on tärkein onnistuneen aprillipilan tekijä? Varmista, että saat aikaan epäilystä ja epävarmuutta. Tiedät onnistuvasi heti kun joku alkaa epäillä, onko pilasi totta vai ei.

Tunnet uhrisi hyvin ja tästä saatkin enemmän kuin tarpeeksi aineksia onnistuneeseen pilaan. Tarvitsetko inspiraatiota? Lue aprillipäivän anonyymit tekstiviestipilamme:

 • Onko jokin ystävistäsi vihdoin selviämässä erostaan kauhean exänsä kanssa? Lähetä viesti, jonka sisältö on kutakuinkin: ‘En voi unohtaa sinua. Haluan sinut takaisin! Tavataanko tänään yhdeksältä lempipaikassamme?’. Tämä pila on hieman ilkeä, joten kannattaa mennä itse paikan päälle sovintolahjan kanssa.
 • Jos joku ystävistäsi herää aikaisin jakamaan sanomalehtiä, lähetä seuraava viesti: ‘Olemme saaneet valituksia siitä, että sanomalehtiä ei ole jaettu. Ota meihin yhteyttä välittömästi!’.
 • Juoruileeko sisaresi WhatsApp-ryhmissä? Kokeile jotain tämän kaltaista: ‘Uusi pääasiassa WhatsAppissa leviävä virus on lähettänyt kaikki yksityisviestisi kaikille yhteytstiedoillesi!’
 • Menikö veljelläsi tavallista kauemmin ajokortin saamiseen? Kokeile jotain tällaista: ‘Tietokonejärjestelmiämme vaivaavan teknisen vian vuoksi joudumme ilmoittamaan, että ajolupasi ei ole käypä. Ota yhteyttä meihin mahdollisimman pian uuden koeajan varaamiseksi’.
 • Stressaavatko vanhempiesi puutarhatyöt? Lähetä jotain tällaista: ‘Hyvä herra/rouva; tilaamanne 200 kg hiekkakuorma toimitetaan tänään kello … osoitteeseen (osoite).’

Ole varovainen… älä vie vitsiä liian pitkälle. Suurin osa viesteistä saattaa aiheuttaa hienoista paniikkia välittömästi.

Lähetä anonyymi tekstiviesti

Neljä hulvatonta tekstiviestipilaa aprillipäiväksi!

 1. Horoskooppiennustusten tilauspila. Lähetä tämä ystävällesi: ‘Kiitos, että tilasit päivittäiset horoskooppiennustukset. Huomisesta alkaen lähetämme personoidun päivittäisen ennustuksen. Peruuttaaksesi tilauksen lähetä viesti STOP numeroon oma numerosi.’. Kukaan tuskin haluaa päivittäistä horoskooppiviestiä. Kun pilasi kohde yrittää lähettää viestin STOP numeroosi, tajuaa hän joutuneensa ansaasi.
 2. Shoppailevatko ystäväsi jatkuvasti netissä? He ovat siis täydellinen kohde tälle anonyymille aprillipäivän tekstiviestipilalle. Lähetä tämä viesti: ‘Hei, postilähetti tässä. Akku on vähissä, joten en voi soittaa. Ovikellosi on saastainen. En voi käyttää sitä, ole kiltti ja pese se. Palaan myöhemmin.’ Jatka pilaa soittamalla seuraavana päivänä ja kysy, onko ovikello siisti. Toimituksen epäonnistuminen on kaikista inhottavaa; sen vuoksi tämä viestipila toimii.
 3. Tämä on toisenlainen versio edellisestä viestipilasta, ja se toimii loistavasti jos ystäväsi tilaavat ruokaa usein. Lähetä seuraava viesti houkutellaksesi ystäväsi ulos: ‘Hei, ruokalähetti tässä. Akku on vähissä, joten en voi soittaa. Ovikello ei toimi. Jätin ruuat ovelle. Pakko jatkaa matkaa.’ Ei yhtä tehokas kuin edellinen pila, mutta silti raivostuttavaa.
 4. Ärsyttävä klassikko. Lähetä ystävällesi viesti ‘Olen pahoillani..’. Tällä viestillä saat stressaavat ystäväsi ahdinkoon. Lisäpisteitä jos kyseinen ystävä on parisuhteessa. Muista vain soittaa seuraavana päivänä jos pilailet suhteessa olevan kustannuksella.

Kolme parasta aprillipäivän tekstiviestipilaa poikaystävälle

 1. Lähetä poikaystävällesi anonyymi tekstiviesti ‘äidiltäsi’. Kysy häneltä, mitkä ovat hänen suunnitelmansa äidin tyttären suhteen. Kerro, että hänen iässään oli parisuhteesi edennyt jo huomattavasti pidemmälle, ja että odotat asioiden selkeyttämistä seuraavalla perheillallisella. Jatka pilaa soittamalla poikaystävällesi myöhemmin ja kertomalla, että äitisi on kutsunut teidät perheillalliselle.
 2. Käytettyjen alushousujen tilausvahvistus. Lähetä viestin lähettämisajan valintatoimintoa käyttäen anonyymi viesti poikaystävällesi, ja huolehdi että olet paikalla sen saapuessa. Käytä seuraavanlaista viestiä: ‘Likaiset kotirouvan alushousut on lähetetty sinulle. Käytetyt kuuman kotirouvan alushousut toimitetaan viikon kuluessa. Kiitos tilauksestasi!’ Nyt vain esität, että näit viestin vilaukselta ja suutut. On kullan arvoista katsella kuinka poikaystäväsi yrittää selvitä tilanteesta ennen kuin vapautat hänet hänen tuskistaan.
 3. Tekaistu lahjapila 🎁 Lähetä poikaystävällesi viesti: ‘Akkuni on lopussa. Odotan kotisi ulkopuolella. Sinua odottaa yllätys, rakkaani, mutta tarvitsen apua sen kantamisessa. xoxo’ Todennäköisesti poikaystäväsi juoksee kiireen vilkkaa ulos nappaamaan lahjansa. Tietysti turhaan, sillä kukaan ei ole häntä odottamassa.

Henkilöllisyytesi pysyy täysin salassa

Yksityisyytesi on meille kaikkein tärkeintä. Varmistamme, että viestin saaja ei voi koskaan selvittää henkilöllisyyttäsi tai sitä, että juuri sinä lähetit viestin. Emme koskaan jaa tietojasi kenellekään. Kaikki tekstiviestit ja tiedot poistetaan automaattisesti järjestelmästämme pienen ajanjakson kuluttua. Yksityisyytesi on taattu.

Maksaminen ja toimitus on erittäin helppoa. Jokainen lähettämäsi viesti maksaa 1,49 €. Voit maksaa helposti PayPalilla, Apple Paylla, Google Paylla tai luottokortilla. Saat myös toimituksesta vahvistuksen, josta löytyy toimituksen tarkka aika.

Anonyymi Teksti

Anonyymi Teksti on palvelu, jolla voit lähettää tekstiviestejä helposti ja täysin anonyymisti. Olemme Suomen käytetyin anonyymi viestipalvelu.

Lähetä tekstiviesti
Lue lisää tekstiviesteistä