Paras mahdollinen pila? Aprillipäivän tekstiviesti!

Oletko harjaantunut jekuttaja vai keltanokkapilailija? Ei väliä, pilojen tekeminen on helppoa! Ja se on vielä helpompaa matkapuhelinta hyödyntämällä. Puhelin on kuitenkin liimattuna käteesi. Tässä artikkelissa kerromme kaiken anonyymeista tekstiviestipiloista. Kiinnitä siis turvavyösi ja hyppää mukaan, sillä aprillipäivä lähestyy!

Helpompaa pilailua: Parhaat aprillipäivän tekstiviestipilat

Mikä aprillipäivä on?

Aprillipäivä on pilailijoiden pyhäpäivä, ja näin on ollut aina siitä asti, kun antiikin roomalaiset halusivat nauraa sotiensa keskellä.

Tai jotain sinne päin, emme oikeastaan todella tiedä, miksi he aloittivat tämän hillittömän perinteen; tiedämme vain, että näin kävi heidän aloittaessaan Hilaria-juhlat, joihin ihmiset pukeutuivat hienosti ja pilkkasivat toisia kaupunkilaisia. Juhlat sijoittuivat suunnilleen maaliskuun loppuun, ja niissä juhlittiin päiväntasausta.

Mutta moni asia on muuttunut tämän jälkeen, ja nykyään meillä on modernia teknologiaa apunamme ensiluokkaisia piloja järjestäessämme pahaa-aavistamattomille ystäville ja perheelle.

Mikä on aprillipäivän tekstiviestipila?

Puhelimen hyödyntämisestä pirullisiin piloihin on paljon sanottavaa. Kaipaatko suostuttelua? Täältä pesee!

  • Yllätystekijä: huhtikuun ensimmäisenä päivänä ihmiset ovat yleensä hieman varuillaan ja epäilevät kaikkea ja kaikkia ympärillään. He odottavat saavansa kahviinsa suolaa tai löytävänsä valtavan leluhämähäkin sängystään tai äänitorven työtuolistaan. Vaikka näistä tulokset ovatkin yleensä hulvattomia, voit viedä mestarillisen pilailun vielä pidemmälle tekstiviestillä. Erityisesti kun viestittelet anonyymisti, eikä pilan uhrilla ole mitään mahdollisuutta yhdistää viestiä sinuun tai tietää, onko se aito.
  • Ei tarvetta pokerinaamalle: koska olet langan toisessa päässä, ei pilan onnistumiseen vaadita pokerinaamaa. Mitä siitä jos pokkasi ei ole täysin virheetön? Tai et osaa näytellä pätkääkään? Kukaan ei ole näkemässä sinua, mikä tekee ihmisten huijaamisesta todella helppoa.
  • Voit miettiä rauhassa: tekstiviestipilojen loistava ominaisuus on se, että niistä voi tehdä pitkiä. Ilmatorvi tai pierutyyny on pelkistetty pila, joka vanhenee nopeasti. Tuulenpuuskan tavoin. Tesktiviestipila puolestaan voi jatkua ikuisuuden, jos siis haluat määrätietoisesti ajaa pilasi uhrin hulluksi. Sen järjestäminen vaatii myös enemmän nokkeluutta, joten tämä on loistava mahdollisuus päästää luovuus valloilleen!
  • Meno muuttuu hulluksi: ne hulluuden tasot, joihin hyvin onnistuneella tekstiviestipilalla pääsee ovat huikeita. Ennen kuin kukaan ehtii tajuta että heitä jekutetaan, ehtii homma ajautumaan suorastaan mielipuoliseksi. Pieni vinkki: aloita hitaasti ja viattomasti. Tämän jälkeen voit jatkaa pilan kasvattamista hulluuden uusin sfääreihin!
Lähetä anonyymi tekstiviesti

Kuinka lähettää anonyymi tekstiviestipila aprillipäivänä

Jos et tiedä kuinka jotakuta voi jekuttaa anonyymilla tekstiviestillä, ei huolta. Ohjaamme sinut koko prosessin läpi. Alta löydät yksityiskohtaiset ohjeet huipputempun suorittamiseksi.

Ovatko tesktiviestipilojen perusteet jo tuttuja? Selaa sivua alaspäin, niin löydät hauskimmat ja joskus joka julmimmat pilat, mitä on. Kaikki viihteen ja inspiraation nimissä!

Mutta aluksi: ohjekirjamme anonyymin tekstiviestin lähettämiseen!

  1. Siirry kotisivuillemme, syötä uhrisi puhelinnumero ja luo viestisi. Tarkista aina, että näet vihreän merkin, joka osoittaa puhelinnumeron olevan oikein.
  2. Kirjoititko pilailuviestisi jo? Valitse tekaistu lähettäjän nimi lähettäjien listasta ja paina 'lähetä'. Aprillipilaviestisi toimitetaan sekunneissa!
  3. Haluatko viestin lähetettävän toisena ajankohtana? Hoituu! Vaikka aprillipilaa ajatellen jokin toinen päivä onkin hieman hassu, voit ehdottomasti valita toisen ajankohdan. Valitse vain haluamasi aika, ja viestisi on valmiudessa ja toimitetaan haluamasi ajankohtana.
  4. Saat aina vahvistuksen, kun viestisi on lähetetty onnistuneesti. Parasta tässä on se, että voit lähettää niin monta viestipilaa kuin vain haluat. Hyödyllinen tieto niille, joissa on hieman sadistin vikaa!

Aprillipäivän tekstiviestipilat

Jos kaipaat kipeästi inspiraatiota, olemme keränneet valmiiksi mahtavia tekstiviestipiloja. Pidä hauskaa ja inspiroidu!

1. Raskaus-/hää-/karkaamisviesti

Muutama klassikko, joista löytyy edelleen hupia! Voit järkyttää poikaystäväsi tai yhden illan rakastajasi perinpohjaisesti kertomalla tehneesi raskaustestin ja yllätys! Se onkin positiivinen! Tai voit lähettää vanhemmillesi viestin, jossa sanot, ettet halua heidän järkyttyvän, mutta sinä ja poika- tai tyttöystäväsi karkasitte juuri vihille! Esimerkiksi:

Hei, tiedän ettemme ole jutelleet pariin viikkoon, mutta pahoin pelkään että aika sille on nyt. Tein juuri raskaustestin ja se on positiivinen :(
Hei rakkaat vanhemmat! Rakastan teitä syvästi, enkä halua järkyttää, mutta Joni ja minä lähdimme juuri kohti maistraattia...meidät vihitään puolen tunnin kuluttua!

2. Epämääräinen viesti

Käytännössä lähetät uhrillesi erittäin epämääräisen viestin, jotain liittyen velkarahoihin tai siihen, että tiedät mitä jonain päivänä on sanottu ja mikä oli mielestäsi loukkavaa. Juju on siinä ettei kirjoita liikaa, vaan antaa uhrin arvailla ja pohtia itsekseen, mikä on vialla. Esimerkiksi:

Hei, en halua valittaa tai nalkuttaa, mutta se mitä sanoit viimeksi kuin näimme todella loukkasi. On ehkä parempi, että olemme omillamme hetken aikaa.
Hei, kiva tietää ettemme ole sellaisia ystäviä kuin luulin meidän olevan. Tuskin muuten puhuisit tuollaisia selkäni takana. Kiitti.
Hei! Mitä luulet, milloinkohan pystyt maksmaan velkasi minulle?

3. Loputtomat tietoiskut

Esitä olevasi palvelu, joka tarjoaa nippelitietoja mistä tahansa, mikä itseäsi viihdyttää. Tee sitten perinpohjainen tutkimus omiin tietopankkeihisi tai Googleen, ja lähetä viestillä oudoimmat nippelit ja tiedot, jotka löydät. Jos haluat todella omistautua pilalle, varmista että nippelitiedot yhdistyvät hauskalla tavalla uhriisi. Mitä ikinä teetkään, älä keskeytä viestien virtaa: vastaanottaja varmasti sekoaa turhautumisesta — ja sehän vasta hauskaa onkin.

Tämä on hieman samantapainen kuin Redditin mahtava kissapila muutaman vuoden takaa. Lue tarina ja inspiroidu siitä!

4. Katastrofi kotona

Keksi jotain kauheaa, mitä kotona olisi voinut käydä ja lähetä kaikille ystävillesi epätoivoinen viesti. Katsotaan, kuka kokee velvollisuudekseen rientää apuun. Ensimmäinen paikalla saa drinkin!

Apua, voitko tulla käymään niin nopeasti kuin pääset! En ole varma mitä kävi, enkä todellakaan voi kertoa viestillä, mutta tarvitsen apua. Mahdollisimman pian!

5. Anteeksipyyntöviesti

Mikään ei hämmennä paremmin kuin anteeksipyyntö ilman syytä. Lähetä poika- tai tyttöystävällesi viesti, jossa lukee yksinkertaisesti: 'Olen pahoillani, minun oli pakko' tai 'Olen pahoillani, en voinut itselleni mitään' tai 'Olen pahoillani, en halunnut satuttaa' ja anna huvittavan tilanteen kehittyä. Jälleen: ei kannata sanoa liikaa, pidä uhrisi pimennossa niin pitkään kuin mahdollista!

Vinkki nro 1: Sitoudu pilaasi ja varmista, että olet miettinyt sen kokonaan lävitse. Kuinka esimerkiksi reagoit vastaukseen ja estät itseäsi paljastamasti pilaa? Pohdi kaiken varalta valmiiksi useampi fiksu vastaus.

Vinkki nro 2: Mieti, kenelle viestin lähetät. Oletko varma, että he reagoivat pilaan hyvin? Ei kannata aiheuttaa sydänkohtausta omalle isoäidille ja kertoa hänelle vitsillä musertavia uutisia.

Kaipaatko ideoita loistaviin piloihin? Käy tällä sivulla, josta voit lukea lisää aprillipäivän tekstiviestipiloista!

Lähetä tekstiviesti
Lue lisää tekstiviesteistä