Uudentasoiset tekstiviestipohjaiset pilat, jotka varmasti saavat hymyn huulille

Tunnetaanko sinut kujeilijana, joka on aina valmiina jekuttamaan ystäviään ja perhettään oikein olan takaa? Tai oletko se, joka joutuu aina ystävän pilojen kohteeksi? On koston aika! Täältä löydät hauskimmat, hulvattomimmat ja joskus jopa julmimmat ideat pilojen järjestämiseen!

Uudentasoisia piloja: Parhaat anonyymit tekstiviestipilat!

Tekstiviestipila

Pilailun jalo taide on kehittynyt viime vuosien aikana. Erityisesti teknologian myötä: se on avannut lukemattomia mahdollisuuksia fiksuille ja ovelille älypuhelimella toimiville jekuille. On aika toivottaa tekstiviestipilat tervetulleiksi!

Yksi parhaista asioista tekstiviestipilojen lähettämisessä on se, että pilaa voi jatkaa loputtomiin, erityisesti silloin kun aloittaa rauhallisesti. Näin voit saavuttaa täysin uusia päättömyyden tasoja ennen kuin kukaan tajuaa tulleensa huijatksi. Pilalle kannattaa tehdä huolellinen suunnitelma.

Anonyymin tekstiviestipilan lähettäminen

Pila epäonnistuu täydellisesti, jos uhri keksii heti, kuka häntä jekuttaa. Anonyymiys on avaintekijänä kun haluaa onnistuneesti huijata jotakuta tekstiviestillä. Olemme luoneet tähän kappaleeseen vaiheittaiset ohjeet, joiden avulla voit suorittaa loistotemppusi anonyymisti:

 1. Siirry kotisivuillemme, syötä uhrisi puhelinnumero ja kirjoita viesti. Varmista aina, että näet hyväksytystä puhelinnumerosta kertovan vihreän merkin.
 2. Kirjoititko pilasi? Valitse lähettäjien listalta keksitty lähettäjä ja paina 'lähetä'. Viestisi toimitetaan sekunneissa!
 3. Haluatko viestisi toimitettavan toisena ajankohtana? Onnistuu! Valitse vain toivottu aika ja viestisi toimitetaan milloin vain haluat.
 4. Saat aina vahvistuksen, kun viesti on lähetetty onnistuneesti. Parasta koko hommassa on se, että voit lähettää niin monta tekstiviestipilaa kuin vain haluat. Tämä on hyödyllinen tieto niille, joissa on hieman sadistin vikaa!
Lähetä anonyymi tekstiviesti

Ideoita tekstiviestipiloista

Tässä muutama peruspila, jotka toimivat aina!

 • Onko ystävälläsi aikainen herätys postia jakamaan? Lähetä viesti, jossa lukee jotain tämän tapaista: 'Olemme saaneet valituksia jakamattomista posteista. Tämä ei vetele, soita meille pikimmiten.'
 • Sattuuko sisaresi olemaan juorukello, jonka WhatsApp-ryhmät ovat täynnä kaksinaamaisia kettuja? Kokeile tätä: 'Uusi, pääasiassa WhatsAppissa leviävä virus lähettää kaikki viestisi kaikille yhteystiedoillesi.'
 • Saiko veljesi ajokortin vasta muutaman yrityksen jälkeen? Aika testata hänen paniikinsietokykyään! Lähetä hänelle seuraava viesti: 'Tietokonejärjestelmien teknisen vian takia ajolupasi on mitätöitynyt. Ota meihin mahdollisimman pian yhteyttä uuden ajokokeen varaamiseksi.'
 • Stressaavatko vanhempasi muuttoa? Lähetä jotain tällaista: 'Tilaamanne muuttoauto saapuu (väärä osoite väärässä kaupungissa) noin kello 14:00.'

Kaipaatko lisää ideoita? Lue lisää parhaista tekstiviestivitseistä kertovasta artikkelistamme!

Hauskoja tekstiviestipiloja

Haluatko piinata jotakuta? Tai aiheuttaa hämmennystä? Inspiroidu näistä piloista. Ne ovat täysin todella hulvattomia, jos korttinsa onnistuu pelaamaan oikein!

 • Onko sinulla ylisuojelevat vanhemmat? Jotka varoittelevat aina päihteiden käytöstä? Ymmärrämme toki huolen, mutta tästä huolesta saa hyvän ja hauskan pilan aikaiseksi. Lähetä äidillesi viesti 'Sain kaksi grammaa neljälläkympillä: eikö olekin hyvä diili?!' ja heti perään 'Sori, piti lähettää tuo jollekin toiselle.' Vastaa kierrellen äitisi huolestuneisiin viesteihin niin pitkään kuin vain mahdollista. Lopeta kuitenkin ennen kuin ajat hänet täyteen hermoromahdukseen.
 • Odota saavasi tekstiviesti joltakulta ja vastaa esittäen, ettet tunne häntä. Hyödynnä lauseita 'Kuka tämä on?', 'En tiedä kuka olet', 'Taisit lähettää viestin väärään numeroon', 'Anteeksi, mutta en sovi tapaamisia tuntemattomien kanssa' ja 'Jos et lakkaa häiritsemästä minua, soitan poliisille.
 • Lähetä viesti läheiselle työkaverille ja pidä hänet jännityksestä jostain kauheasta tekemästäsi virheestä. Aloita viestillä 'Apua, saan varmasti potkut' ja jatka anna sen jälkeen tilanteen kehittyä.

Esimerkiksi:

Sinä: Saan aivan varmasti potkut.

Työkaveri: Mitä kävi?!

Sinä: Minulla oli vain yksi tehtävä ja munasin sen täysin.

Työkaveri: Mitä siis teit?

Sinä: Tiesin ettei kannata, mutta tein kuitenkin.

Työkaveri: MITÄ teit?!

Sinä: Pitäisikö kertoa pomolle? En tiedä, saan aivan varmasti potkut.

Työkaveri: Kerro minulle mitä kävi!

Sinä: Ehkä minun kannattaa esittää, etten tiedä asiasta mitään.

Työkaveri: Aiotko nyt kertoa?

Sinä: Äh, ehkä parempi etten kerro kenellekään, niin on turvallisempaa. Kiitos kuitenkin!

Kaipaatko vielä lisää naurua elämääsi? Lue lisää tällaisista hauskoista piloista täältä!

Lyriikkapilat

Laulujen sanat kertovat paljon arkielämästämme. Ne voivat kertoa onnesta ja iloisista ajoista, mutta piloja tehdessä ei näillä tunteilla pääse kovin pitkälle. Siihen tarvitaan särkyneitä sydämiä, surua ja vihaa.

Oletko koskaan lähettänyt kullallesi säkeen erobiisistä? Ja hämmentyneen ja huolestuneen vastauksen jälkeen lähettänyt sitä seuraavan säkeen? Ja jatkanut tätä kunnes uhrisi on joko itkun partaalla tai raivoissaan typerän erotyylisi vuoksi?

Kannattaa kokeilla, se on hulvatonta! Muista kuitenkin ostaa kukkia, suklaata tai muutama olut sovinnon eleeksi pilan jälkeen. Voit tietysti lähettää lyriikkapilan mihin tahansa sopivaan tilanteeseen, lue vain lempilaulusi sanoitukset!

Esimerkkejä, joilla pääset alkuun:

1. Sanni - Sit ku mä oon vapaa

Mä voisin tehä ihan mitä vaan

Lähtee vaik opiskelemaan

Mut susta se on naurettavaa

Vaikka mä en ehkä milloinkaan

Pysty sitä sulle sanomaan

Tänään päättyy taas et nukutaan

Vikaa kertaa

2. ABREU - Teipillä tai rakkaudella

Sä voit nojata mua vasten

Sillonki ku haluaisin työntää sut pois

Ku sul on vaikeet

Ja vaikka lautasia lentää

Silti kuivaan mun kyyneleet sun paitaan

Ku mul on vaikeet

3. Elastinen - Pilasit mun elämän

Mut kyl mä vielä jonkun löydän

Mä ansaitsen enemmän

Tää ei oo mun syytä

Sä veit mun elämän

Tänään mä putsaan pöydän

Mä ansaitsen enemmän

Mut en pääse irti

Pilasit mun elämän

4. Mamba - Älä jätä minua

Minä tahdoin rakastaa enemmän kuin koskaan

Tahdoin antaa sulle kaiken minkä voin

Yritin olla hyvä ja ystävällinen

Tahdoin että tiedät kuinka paljon välität

5. Neljä ruusua - Mustia ruusuja

Suhun luotin mä täysin

Niinkuin kukaan vaan vois

Ja aina kuitenkin luulin

Että tää ikuista ois

Jotain teinkö mä väärin

Oon turhan tunnollinen

En juonutkaan ylinmäärin

Vaan olin kunnollinen

Vinkki! Valitse mikä tahansa laulu, jossa on monia kysymyksiä ja etsi yhteyslistaltasi uhri, jolle hitaasti mutta varmasti lähetät nämä kysymykset yksitellen. Ehdottomasti vaivan arvoista!

Tekstiviestipiloja ystäville

Mitä varten ystävät ovat elleivät piinatakseen armottomasti toisiaan silloin tällöin? Aja heidät siis hulluuden partaalle. He ovat kuitenkin joskus tehneet saman sinulle, eivätkö vain?

Esimerkkejä:

 • Shoppaileeko paras ystäväsi jatkuvasti netissä? Onko hän ostanut Ikean Billyn tai jotain muuta valtavaa, joka tuskin mahtuu hänen autoonsa? Lähetä tämä tekstiviestipila: 'Hei! Lähetystäsi on yritetty toimittaa, mutta et ole ollut paikalla. Pakettisi lähetetään lähimpään postin toimipisteeseen noudettavaksi.'
 • Klassikko! Lähetä ystävällesi yksinkertainen viesti 'Olen pahoillani' äläkä enää sen jälkeen vastaa. Julmaa, mutta toimii aina kun haluaa ystäviensä vaipuvan ahdistukseen ja epätoivoon heidän pohtiessaan, mitä tapahtuu.
 • Kerro viestillä jostain asunnossasi tapahtuneesta kauheudesta, josta et voi kertoa puhelimessa. Kerro kuinka paniikissa olet ja kuinka paljon sinua nolottaan, ja että tarvitset ystäviäsi mahdollisimman pian asunnollasi. Katsotaan, kuka saapuu paikalle ensimmäisenä!
 • Kirjoita parhaalle ystävällesi yksinkertaisesti 'Olen hyvin pettynyt, luulin että olimme ystäviä'. Valmistaudu saamaan liuta kysymyksiä keksimällä niihin epämääräisiä vastauksia, jotka paljastavat vain sen verran, että homma pysyy uskottavana.
 • Kirjoita viesti, joka kuulostaa botin lähettämältä ja kun ystäväsi vastaa, lähetä viesti yhä uudelleen kunnes hänen hermonsa pettävät täydellisesti. Kaipaatko esimerkkiä? Täältä pesee: 'Kiitos kun otit yhteyttä Anonyymeihin Alkoholisteihin. Lähetämme sinulle tunneittain motivoivan viestin. Viesteihin sovelletaan lisämaksuja. vastaa STOP jos et halua enää viestejä.'
 • Esitä, ettet tunnista ystävääsi hänen laittaessaan sinulle viestiä. Kun hän kysyy kuka olet, kerro hänelle väärä nimi ja esitä olevasi joku muu. Jos haluat hämmentää ystävääsi vielä enemmän, sano ettet tunne henkilöä, jota hän yrittää tavoittaa, tai keksi jotain muuta jolla voit saada hänet täysin hämilleen.
 • Palvelutekstiviestejä on runsaasti. Esitä vain olevasi sellainen, esimerkiksi viestitilaus aktivisteille tai innokkaille kalastajille, ja pommita ystäviäsi jokatuntisilla päivityksillä.

Tekstiviestipiloja poikaystävälle

Jos olet parisuhteessa, voi tämä olla tuttu tilanne: suhteet voivat täysin kaunistelematta käydä joskus tylsiksi. Alkukipinä on sammunut, ja vaikka iltojen viettäminen sarjoja sohvalta tuijotellen onkin mukavaa, puuttuu tästä silti jotain. Jotain jännittävää, jotain mikä saa teidät näkemään toisenne täysin uudessa valossa.

Ehkäpä loistava jekku saa teidät jälleen huomaamaan toisenne!

 • Todellinen klassikko: lähetä tyttöystävällesi viesti jossa kerrot, ettet 'ole ollut viime aikoina täysin rehellinen'. Ja että haluaisit puhua hänen kanssaan mahdollisimman pian. Laita hänet kiirehtimään kotiisi, jossa olet valmistanut hänelle herkkuillallisen anteeksipyyntönä julmasta pilasta.
 • Raskauspila. Tämäkin on monille tuttu, mutta silti erittäin hyödyllinen jos poikaystävä sattuu olemaan sinisilmäinen. Epäröi aluksi hieman, ikään kuin et tietäisi, kuinka kertoa hänelle jotain. Sen jälkeen kerro, että olet tehnyt positiivisen raskaustestin.
 • Lähetä poikaystävällesi viesti jossa kerrot, että hänen exänsä on pyytänyt sinua lasilliselle. Poikaystäväsi tuskin haluaa teidän kahden lähentyvän ja kertovan toisillenne tarinoita hänestä. Keskeytä kuitenkin pila ennen kuin poikaystäväsi soittaa exälleen raivoissaan.
 • Etkö ole vielä tavannut appivanhempiasi? Lähetä poikaystävällesi tekstiviesti jossa kerrot, että istut terassilla hänen äitinsä kanssa viinilasin äärellä, ja että hänen äitinsä on paljastanut kaiken poikaystäväsi rakkauselämästä. Kerro hänelle, missä ravintolassa olet ja kokeile, kuinka nopeasti hän ehtii paikalle.
 • Lähetä poikaystävällesi viesti jossa esität olevasi oma isäsi. Kysy häneltä hänen suunnitelmistaan tulevaisuudelle ja siitä, onko hän tosissaan kanssasi. Vie homma vielä askel pidemmälle ja kysy poikaystävältäsi mahdollisimman outoja ja kiusallisia kysymyksiä, ja selvitä kuinka pitkälle hän menee miellyttääkseen vanhempiasi!
 • Lähetä tyttöystävällesi viesti jossa toivotat hänelle onnea iltapäivän kokeeseen tai haastatteluun. Koska viesti tulee täysin tyhjästä, hän todennäköisesti alkaa epäilemään itseään ja miettimään kuumeisesti, mitä hän on unohtanut.
 • Epämääräinen tekstiviesti: sano ettet voi uskoa, miten huonosti poikaystäväsi kohteli sinua kun juhlitte ystäviesi kanssa. Sano että sinulla on todella nöyryytetty olo, ja että koko tilanne on saanut sinut kyseenalaistamaan suhdettanne.

Kaikista paras pila

Mielestämme yksi parhaista piloista on esittää, että uhrisi on tilannut jonkin älyttömän viestipalvelun. Voisit esimerkiksi olla päivittäisten horoskooppien, kissatietoiskujen (tai jonkun muun eläimen tietoiskujen) tai minkä tahansa muun järjettömän asian tilauspalvelu. Lähetä vain uhrillesi seuraavanlainen anonyymi tekstiviesti:

 • Hei, tervetuloa päivittäisten kissatietoiskujen pariin! Meistä on upeaa, ettet halua jäädä paitsi kehräävistä kavereistamme kertovista tuoreimmista tiedoista, joten aloitetaan! Tiesitkö, että kissan korvat voivat kääntyä 180 astetta? Eikö olekin uskomatonta! Pysy kuulolla, tunnin kuluttua saat uuden nippelitiedon!
 • Hei, kiitos kun tilasit Päivittäiset Horoskoopit. Huomisesta alkaen saat päivittäin räätälöidyn horoskooppiennustuksen. Rikastutko, sairastutko, vai saatko vihdoin itsellesi miehen tai naisen, jonka perään olet haikaillut jo pitkään? Se selviää vain yhdellä tavalla!

Hauskinta on kun tähän lisää seuraavan: 'Tilauksen peruaksesi lähetä viesti STOP ja odota vahvistusta'. Etkä tietenkään koskaan lähetä vahvistusta. Kun uhrisi vihdoin luovuttaa STOP-viestien suhteen, voit lähettää seuraavan viestin tunnin tai päivän kuluttua, riippuen siitä kuinka julmalla tuulella olet. Tämä ajaa uhrisi varmasti hulluuden partaalle joka kerta!

Jos et vielä vakuuttunut tästä pilasta, olet juuri oikea henkilö testaamaan parhaimpia aprillipilojamme!

Aprillipäivän tekstiviestipilat

Huhtikuun ensimmäinen päivä lähestyy, mikä tarkoittaa kujeilijoiden lähtevän liikenteeseen. Kiinnostaako, miksi tekstiviestipilat voivat olla parempia kuin perinteiset aprillipilat? Tässä muutama syy:

 • Aprillipäivänä ihmiset ovat yleensä enemmän varuillaan muiden ihmisten seurassa. He tuskin kuitenkaan osaavat odottaa puhelimen kautta tulevaa pilaa.
 • Jos pokerinaamasi ei ole parhaimmasta päästä, on tekstiviesti paljon helpompi vaihtoehto. Uhrisi ei tule koskaan huomaamaan tirskumistasi tai punastumistasi.
 • Pierutyynyt ja kakkalelut tietokoneiden päällä vanhenevat nopeasti, mutta tekstiviestipilaa voi jatkaa ikuisesti. Tilanne voi siis ajautua täysin järjettömäksi ennen kuin kukaan tajuaa tulleensa huijatuksi.

Haluatko lukea lisää aprillipäivästä ja hillittömistä piloista, joita tekstiviesteillä voi tehdä? Lue lisää täältä

Lähetä tekstiviesti
Lue lisää tekstiviesteistä