Pettääkö tuttusi? Ilmoita asiasta hänen kumppanilleen anonyymisti

Saitko selville että ystäväsi pettää tai että häntä petetään? Hankala tilanne… Ilmoita pettämisestä anonyymisti ystävällesi näiden nettisivujen kautta.

Pettääkö tuttusi? Ilmoita hänen kumppanilleen anonyymisti

Yksi neljästä pettää

Joskus houkutus käy liian suureksi, ja joku päättää ruveta salasuhteeseen toisen kanssa. On arvioitu, että yksi neljästä miehestä sekä naisesta pettää joskus. Tarkkoja numeroita ei ole, sillä pettäminen ei ole asia, josta puhutaan helposti. Ja mikä tarkalleen ottaen on pettämistä? Riittääkö seksuaalissävytteinen viesti tai kuva? Vai onko pettämistä sängyn jakaminen toisen kanssa? Määritelmistä viis: pettäminen on väärin ja sitä tapahtuu useammin kuin ajattelisi.

Kertoako vai säilyttääkö salaisuus?

Edessäsi on ongelma. Olet vahingossa saanut selville että hyvä ystäväsi, tuttusi tai työkaverisi pettää, tai että häntä petetään. Mitä voit tehdä tiedolla?

Rehellisyys on aina tärkeintä. Hyvän, vakaan ja pitkäaikaisen suhteen perusta on rehellisyys ja vilpittömyys. Näitä arvoja ei ole otettu vakavasti kun joku pettää. Voit pitää tämän arkaluontoisen tiedon itselläsi, mutta voit myös ilmoittaa siitä kumppanille. Tämän voi tehdä myös anonyymisti.

Pettämisestä ilmoittaminen anonyymisti

Ilmoita pettämisestä turvallisesti ja anonyymisti näiden nettisivujen kautta anonyymilla tekstiviestillä. Tarvitset vain petetyksi tulleen henkilön puhelinnumeron. Voit kertoa tälle henkilölle omin sanoin ikävästä tilanteesta.

Lähetä anonyymi tekstiviesti

Kirjoittamasi viesti toimitetaan anonyymilta lähettäjältä. Pidämme tietosi tarkkaan salassa vastaanottajalta. (Henkilö)tietojasi ei koskaan jaeta muille tai käytetä kaupallisiin tarkoituksiin.

Mitä tulee tietää ennen pettäjän paljastamista

Jos läheistä ystävääsi petetään, on sinun tehtäväsi ilmoittaa asiasta hänelle. Ystävyytenne asettaa sinut asemaan, jossa olisit “rikoskumppani” jos et asiasta kertoisi.

Valmistaudu petetyn reaktioon, sillä useimmiten ihmiset kieltäytyvät uskomasta asiaa tai ovat vihaisia siitä, että kerroit totuuden heille. Osoita heille myötätuntoa vaikka he reagoisivatkin tylysti. Loppujen lopuksi olette kuitenkin ystäviä.

Ymmärrä pettämisen olosuhteet ennen kuin kerrot tuntemattomalle hänen kumppaninsa petollisuudesta. Muuten et välttämättä tiedosta itseesi tai paljastettavaan henkilöön kohdentuvia riskejä. Jos pettävän henkilön kumppani on väkivaltainen, voit asettaa molemmat teistä vaaraan. Mitä huonommin tunnet asianomaiset henkilöt, sitä varovaisempi tulisi sinun olla. Tavoitteena on saada aikaan enemmän hyvää kuin pahaa.

On soveliaampaa kertoa asiasta ystäville kuin tuntemattomille. Erityisesti siksi ettet todennäköisesti tiedä tuntemattoman olosuhteita. Pohdi suhdettasi tilanteeseen liittyviin henkilöihin ja toimi sen mukaan. Tee se, minkä koet oikeaksi, mutta ole varovainen.

Esimerkkejä pettäjän paljastamisesta anonyymisti

Pettäjän paljastaminen anonyymisti tekstiviestillä on helppoa palvelumme avulla. Sisällytä tiedot, joilla uskollinen kumppani voi varmistaa, että hänen kumppaninsa pettää. Nimi tai kuvaus henkilöstä, jonka kanssa kumppani pettää, on hyvä alku. Jos tiedät tätä enemmän, sisällytä myös kyseiset tiedot. Esimerkki siitä mitä viestiin voi lisäksi sisällyttää: Miehesi pettää sinua. Katso Olivialta tulleet viestit.

Käytä seuraavia tekstiviestejä pohjana pettäjän paljastamiselle. Pidä huoli että lisäät muita yksityiskohtia.

Tämä on anonyymi viesti. Kumppanisi pettää sinua XXX:n kanssa.

Viesti toimitetaan anonyymin lähettäjän toimesta. Vastaanottaja ei saa tietää lähettäjän tietoja. (Henkilö)tietojasi ei koskaan jaeta muille tai käytetä kaupallisiin tarkoituksiin.

Lähetä anonyymi tekstiviesti

Henkilöllisyytesi pysyy salassa

Kukaan ei voi jäljittää viestejäsi, ellet itse päätä paljastaa henkilöllisyyttäsi viestissä. Kohtelemme tietojasi luottamuksellisesti. Emme jaa tietojasi kenellekään. Pienen hetken jälkeen järjestelmämme poistaa automaattisesti kaikki viestit ja niihin liittyvät tiedot. Yksityisyytesi on taattu.

Taattu toimitus

Jokainen lähettämäsi viesti maksaa 1,99 €. Voit muutamalla klikkauksella maksaa turvallisesti Apple Paylla, PayPalilla tai luottokortilla. Palvelu ei siis ole ilmainen, mutta viestisi toimitus on taattu. Jokaisen lähetetyn viestin jälkeen saat toimituksesta vahvistuksen, josta löytyy tarkka toimitusaika.

Nyt tiedät kuinka homma toimii. Kokeile palvelua tai lue toisesta kirjoituksesta, kuinka nimettömät tekstiviestit tarkalleen toimivat.

Lähetä tekstiviesti
Lue lisää tekstiviesteistä