Kuinka lähettää viesti henkilölle, joka on estänyt sinut Facebook Messengerissa

Onko joku estänyt sinut Messengerissä? Et voi chatata tai soittaa kyseiselle henkilölle. Voit kuitenkin kiertää tämän esteen.

Viestittely, kun sinut on estetty Facebook Messengerissa

Lähetä viesti henkilölle, joka on estänyt sinut Messengerissä

Hyviä uutisia; on mahdollista puhua jollekulle, joka on estänyt sinut Facebook Messengerissa. On olemassa yksinkertainen temppu; nimetön tekstiviesti voidaan edelleen toimittaa. Syötä viesti tälle sivustolle ja lähetä se anonyymina tekstiviestinä eri lähettäjältä.

Koska et lähetä viestiä omasta numerostasi, toimitetaan viesti tavallisesti. Voit esimerkiksi laittaa lähettäjäksi “Nimetön” tai “Salainen”. Sillä ei ole väliä, että sinut on estetty Facebook Messengerissa tai muualla. Anonyymin lähettäjän tekstiviesti toimitetaan aina.

Saat ilmoituksen viestin lähettämisestä, aivan kuten Messengerissä. Ilmoituksessa lukee viestin tarkka toimitusaika. Voit lähettää rajattoman määrän tekstiviestejä tätä nettisivua käyttämällä, ja voit myös valita milloin ne lähetetään. Vain taivas on rajana. Pyydämme kuitenkin olemaan ystävällinen viestin saajaa kohtaan.

Lähetä anonyymi tekstiviesti

Miten saada selville, onko minut estetty Messengerissa?

Onko sinut estetty Facebook Messengerissa? Valitettavasti Messenger ei suoraan näytä, onko joku estänyt käyttäjän. Voit kuitenkin pikaisesti selvittää tämän muutamalla testillä.

  • Yritä lähettää viesti Messengerin kautta kyseiselle henkilölle. Jos viesti menee läpi, sinua tuskin on estetty. Katso tarkkaan merkkiä lähetettyjen viestien vieressä. Jos merkki osoittaa, että viesti on lähetetty muttei vielä luettu, sinua tuskin on estetty.
  • Entä Messenger Stories? Et näe myöskään niitä. Et pysty katsomaan sinut estäneen henkilön tarinoita Messengerissa.
  • Voit myös avata Facebookin puhelimella tai tietokoneella. Kirjoita hakupalkkiin sen henkilön nimi, jonka epäilet estäneen sinut. Jos henkilöä ei löydy hakutoiminnolla, tai jos profiili ei ole saatavilla, on hyvin mahdollista että sinut on estetty.
  • Onko sinut estetty? Tarvitseeko sinun kipeästi saada yhteys kyseiseen henkilöön? Käytä kätevää palveluamme ja lähetä anonyymi tekstiviesti.

Kuinka selvittää, kuka on estänyt minut Facebookissa?

Facebook Messenger ei tarjoa helppoa yleiskatsausta henkilöihin, jotka ovat sinut estäneet. Jos sinulla kuitenkin on epäilys että joku on näin tehnyt, voit selvittää asian muutamalla testillä. Vilkaise yltä löytyvää listaa varmistaaksesi, onko ystäväsi estänyt sinut.

Kuinka jonkun voi estää Facebook Messengerissa?

Kun jonkun estää, ei kyseinen henkilö voi enää ottaa sinuun yhteyttä Messengerin kautta. Kaikki uudet viestit, puhelut ja jaetut keskustelut estetään. Jos haluat estää jonkun, avaa Messenger ja suorita seuraavat toimenpiteet:

  1. Avaa Messenger puhelimella ja paina henkilöä, jonka haluat estää.
  2. Paina henkilön kuvaa sivun ylälaidassa.
  3. Selaa alas. Sieltä löydät mahdollisuuden estää tai poistaa eston.

Huom: Viestisi yhteisissä ryhmäkeskusteluissa näkyvät edelleen estetylle henkilölle. Facebook-profiilisi näkyy edelleen. Facebook-tilasi, kommenttisi ja tykkäyksesi näkyvät edelleen, ellet estä henkilöä myös Facebookissa.

Kuinka poistaa esto Facebook Messengerissa?

Estojen poistaminen Messengerissa on helppoa kuin heinänteko. Avaa Messenger-sovellus iPhonella tai Androidilla ja avaa keskustelu estetyn henkilön kanssa. Paina ystäväsi kuvaa, ja etsi vaihtoehto eston poistamiselle.

Onko sinut edelleen estetty? Kokeile anonyymia tekstiviestiä!

Anonyymit tekstiviestit salaavat henkilöllisyytesi. Kukaan ei voi selvittää viestien lähettäjää, ellet itse päätä paljastaa itseäsi. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Emme jaa tietojasi kenellekään. Pienen ajanjakson kuluttua järjestelmämme poistaa automaattisesti kaikki viestit ja niihin liittyvät tiedot. Näin ollen yksityisyytesi on taattu.

Taattu toimitus

Jokainen lähettämäsi viesti maksaa 1,49 €. Voit muutamalla klikkauksella maksaa turvallisesti Apple Paylla, Google Paylla, PayPalilla tai luottokortilla. Palvelu ei siis ole ilmainen, mutta viestisi toimitus on taattu. Jokaisen lähetetyn viestin jälkeen saat toimituksesta vahvistuksen, josta löytyy tarkka toimitusaika.

Nyt tiedät kuinka homma toimii. Kokeile palvelua tai lue toisesta kirjoituksesta, kuinka nimettömät tekstiviestit tarkalleen toimivat.

Lähetä tekstiviesti
Lue lisää tekstiviesteistä