Lähetä tekaistu tekstiviesti! Kuinka tehdä tämä ja milloin?

Tekaistulla tekstiviestillä voit itse valita lähettäjän. Esimerkiksi “Nimetön” tai “Salainen”. Milloin tällainen viesti kannattaa lähettää? Tutkiskelimme hieman ja valitsimme suosituimmat hetket. Tässä ne ovat!

Lähetä tekaistu tekstiviesti! Kuinka tehdä tämä ja milloin?

Lähetä tekaistu tekstiviesti!

Muutama vuosi sitten (tai ehkä jopa vuosikymmen sitten) tekstiviestien lähettäminen oli päivittäinen tapahtuma suurimmalle osaa meistä. Kuitenkin laajemman älypuhelinten käytön johdosta viikoittain lähetettyjen tekstiviestien määrä vähenee jatkuvasti.

On yksinkertaisesti helpompaa käyttää WhatsAppia ja muita käteviä chat-sovelluksia ihan vain sen takia, että lähetämme mieluusti samalla kuvia ja videoita. Mutta ‘perinteinen’ tekstiviesti vie voiton yhdessä asiassa: anonymiteetissa!

Milloin kannattaa lähettää tekaistu tekstiviesti? Tähän on toki valtava määrä syitä, ja tässä artikkelissa jaamme niistä kaikista tyypillisimmät:

Ystävänpäiväviesti

Unohda ruusut ja suklaakakku nimikirjaimilla. Lähettämällä anonyymin tekstiviestin saat salaisen (tai ei niin salaisen) ihastuksesi sydämen sulamaan. Lähetä romanttinen runo tai lempilaulunpätkäsi. Ehkä jopa rohkea kutsu sokkotreffeille.

Et voi koskaan tietää mitä tästä voi seurata! Ystävänpäivä ei ole vain rakastajien päivä. Voit aivan yhtä hyvin yllättää myös ystäväsi ja perheesi tekstiviestillä, ihan vain koska välität heistä.

Aprillipila

Tekaistu tekstiviesti on paras tapa pilailla ystävien, perheen ja työkavereiden kustannuksella. Mikä olisikaan tähän parempi hetki kuin aprillipäivä?

Pääsikö paras ystäväsi inssin läpi? Lähetä tekstiviesti jossa lukee, että virheen vuoksi hän joutuu yrittämään koetta uudelleen. Juoruileeko sisaresi taukoamatta? Lähetä hänelle anonyymi tekstiviesti, jonka mukaan hänen kaikille yhteystiedoilleen lähetettiin tietokonevirus ja seuraa vierestä hänen paniikkiaan!

Viesti pukilta

Vuoden lämpimin kuukausi ja paras aika yllättää rakkaat ja perheen pienimmät tekstiviestillä heidän lempisankariltaan: joulupukilta!

Lapset eivät ole ainoita joita pukin lähettämä viesti huvittaa; myös aikuiset nauttivat suuresti tällaisesta eleestä. Esimerkiksi leikkisä muistutus sille tietylle ystävälle, joka ei koskaan toimita toivelistaansa ajoissa. Tai huomaavainen viesti vanhemmille, jotka ovat valmistelleet joulua koko kuukauden.

Lähetä anonyymi tekstiviesti

Erityisten päivien lisäksi tekaistua tekstiviestiä voidaan hyödyntää myös moniin muihin tarkoituksiin, kuten syntymäpäiviin, valmistumisiin, syntymiin ja häihin. Tekaistun viestin lähettäminen on varsin yksinkertaista:

  1. Mene nettisivuillemme luodaksesi viestin.
  2. Syötä viestin vastaanottajan puhelinnumero.
  3. Varmista, että näet vihreän merkin.
  4. Luo viestisi.
  5. Valitse lähettäjä (tämän nimen viestin vastaanottaja näkee).
  6. Paina lähetä!

Haluatko mieluummin, että viesti toimitetaan jonain muuna ajankohtana? Ei hätää! Valitse haluttu aika ja varmistamme, että viestisi toimitetaan juuri silloin.

Kaipaatko apua? Tarkista kaikista blogikirjoituksistamme hyödylliset sisällöt tai lähetä meille sähköpostia.

Lähetä tekstiviesti
Lue lisää tekstiviesteistä