Ilmoita anonyymisti sukupuolitaudista petikumppanillesi.

Varoita anonyymisti petikumppaniasi mahdollisesta sukupuolitaudista näiden nettisivujen kautta. Näin hän voi käydä testeissä, eikä tauti leviä muihin huomaamatta.

Ilmoita anonyymisti sukupuolitaudista petikumppanillesi.

Kuinka anonyymi ilmoittaminen toimii?

Sukupuolitaudit voivat aiheuttaa inhottavia terveysongelmia, ja ne voivat levitä muihin huomaamatta. Jos haluat varoittaa petikumppaniasi, mutta et halua henkilöllisyytesi paljastuvan, voit silti tehdä sen. Lähettämällä anonyymin varoituksen tesktiviestitse voit säästää petikumppanisi inhottavilta yllätyksiltä. Varoita häntä/heitä vaikka sinulla ei olisi mitään oireita.

Jokainen tilanne on erilainen, ja siksi kannattaa pohtia huolellisesti mitä haluaa kertoa. Selitä vaikea tilanne tekstiviestillä. On myös tärkeää kertoa, minkä sukupuolitaudin olet saanut, sekä missä kävit testeissä jotta viestin saaja voi myös käydä niissä.

Voit helposti lähettää anonyymin varoituksen sukupuolitaudista näiden nettisivujen kautta. Viestin lähettämisen jälkeen saat ilmoituksen toimituksesta, kun viesti on saapunut vastaanottajalle.

Lähetä anonyymi tekstiviesti

Esimerkkejä kuinka ilmoittaa sukupuolitaudista anonyymisti

Esimerkkejä anonyymisti positiivisesta sukupuolitautitestistä ilmoittamisesta kumppanille.

Varoitus! Käy sukupuolitautitesteissä. Aiempi seksikumppanisi on saanut sukupuolitaudin.
Tämä on anonyymi viesti. Eräällä seksikumppaneistasi on vahvistettu olevan sukupuolitauti. Suosittelemme vahvasti käymään testeissä … (esim. klamydian/herpeksen/HIV:n) varalta.
Sukupuolitautivaroitus! Entisellä seksikumppanillasi on todettu sukupuolitauti. Käy testeissä … (esim. HPV:n/herpeksen/trikomoniaasin) varalta.

Vinkki! Kopioi haluamasi viesti ja lähetä tekstiviesti helposti & nimettömästi nettisivujemme kautta.

Henkilöllisyytesi pysyy salassa

Kukaan ei voi jäljittää tekstiviestiäsi, ellet itse päätä paljastaa henkilöllisyyttäsi viestissä. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Emme jaa tietojasi kenellekään. Pienen ajan kuluttua järjestelmämme poistaa automaattisesti kaikki viestit ja niihin liittyvät tiedot. Näin ollen yksityisyytesi on taattu.

Anonyymi sukupuolitautiviesti

Tarjoamme mahdollisuuden ilmoittaa sukupuolitaudista viestitse petikumppanillesi anonyymisti. Käytä jotain alta löytyvistä esimerkeistä ilmoittaaksesi kumppanillesi positiivisesta sukupuolitautitestistä anonyymisti.

Sukupuolitautivaroitus! Eräällä entisistä seksikumppaneistasi on todettu … (esim. tippuri/syphilis/klamydia/HIV/. Käy sukupuolitautitesteissä.
Varoitus! Käy sukupuolitautitesteissä. Entinen seksikumppanisi on saanut sukupuolitaudin.
Tämä on anonyymi viesti. Eräällä entisistä seksikumppaneistasi on todettu sukupuolitauti. Suosittelemme käymään testeissä … (esim. tippurin/syfiliksen/klamydian/HIV:n) varalta.

STI:n ja STD:n ero

STI tarkoittaa sukupuoliteitse tarttuvaa infektiota ja STD tarkoittaa sukupuoliteitse tarttuvaa tautia. Käytännössä toinen on infektio ja toinen on sairaus.

STI:t ovat paljon yleisempiä kuin STD:t. STD:t alkavat STI:sta. Ennen taudin saamista saa infektion. Sukupuoliteitse tarttuvan bakteerin tai viruksen päästyä kehoon voi tartunta edetä sairaudeksi.

STI kehittyy STD:ksi sen tullessa oireelliseksi. STI:n oireet ilmaantuvat ja häiritsevät kehon tavallisia toimintoja.

STI voi pysyä oireettomana useita kuukausia tai vuosia ennen kuin se kehittyy STD:ksi. Termi STI on vähemmän tuomittu kuin STD, todennäköisesti koska tartunta on käsitteenä helpompi sulattaa kuin tauti.

Nyt kun tiedät eron STI:n ja STD:n välillä, varmista että käyt tasaisin väliajoin testeissä. Positiivisen testin osuessa kohdalle varmista, että ilmoitat STI:stäsi petikumppaneillesi, jotka voivat olla vaarassa. Anonyymin tekstiviestin lähettäminen on tärkeää, jotta kumppanisi voivat käydä itse testeissä.

Taattu toimitus

Jokainen lähettämäsi viesti maksaa 1,49 €. Voit muutamalla klikkauksella maksaa turvallisesti Apple Paylla, PayPalilla tai luottokortilla. Palvelu ei siis ole ilmainen, mutta viestisi toimitus on taattu. Jokaisen lähetetyn viestin jälkeen saat toimituksesta vahvistuksen, josta löytyy tarkka toimitusaika.

Nyt tiedät kuinka homma toimii. Kokeile palvelua tai lue toisesta kirjoituksesta, kuinka nimettömät tekstiviestit tarkalleen toimivat.

Lähetä tekstiviesti
Lue lisää tekstiviesteistä