Kuinka lähettää viesti henkilölle, joka on estänyt sinut WhatsAppissa

Onko joku estänyt sinut WhatsAppissa? Et voi lähettää viestejä tai soittaa kyseiselle henkilölle. Mutta tämän esteen voi kiertää.

Viestin lähettäminen, kun sinut on estetty WhatsAppissa

Kuinka kiertää esto WhatsAppissa?

Tavallisesti ainoa vaihtoehto on odottaa, että esto puretaan. Onneksi on olemassa keino lähettää viestejä henkilölle, joka on estänyt sinut WhatsAppissa. Tällä helpolla keinolla voidaan edelleen lähettää tekstiviesti. Juju on siinä, että viesti lähetetään eri lähettäjältä, eri numerosta. Syötä anonyymi viestisi tälle nettisivulle ja lähetä kätevästi viestejä eri lähettäjältä.

Viestit toimitetaan normaalisti, sillä et lähetä niitä omasta numerostasi. Voit esimerkiksi laittaa lähettäjäksi “Nimetön” tai “Tuntematon”. Sillä ei ole väliä, onko sinut estetty WhatsAppissa tai missään muuallakaan. Anonyymin lähettäjän viesti toimitetaan aina.

Lähetä anonyymi tekstiviesti

Aivan kuten WhatsAppissa, saat vahvistuksen viestin toimittamisesta. Saat ilmoituksen, jossa lukee tarkka toimitusaika. Tämän nettisivun kautta voit lähettää rajattoman määrän tekstiviestejä mihin aikaan vain haluatkin. Vain taivas on rajana! Pyydämme kuitenkin olemaan ystävällinen viestien saajaa kohtaan.

Kuinka selvittää, onko minut estetty WhatsAppissa?

Et voi ottaa yhteyttä henkilöön, joka on estänyt sinut WhatsAppissa. Onko joku estänyt sinut? Kaikki uudet viestit, puhelut ja WhatsApp-profiilikuvat estetään sinulta. Selvittääksesi onko sinut estetty WhatsAppissa, seuraa näitä ohjeita:

  1. Avaa WhatsApp ja paina ystävää, joka on estänyt sinut.
  2. Näetkö “paikalla”-tilan? Näetkö profiilikuvan? Jos näin on, sinua ei ole estetty. Jos näet harmaan käyttäjäkuvan, sinut on varmasti estetty.
  3. Toinen tapa selvittää estäminen on lähettää henkilölle viesti. Näet vain yhden merkin uuden viestin vieressä kun sinut on estetty. Jos näet kaksi harmaata merkkiä tai kaksi sinistä merkkiä, sinua ei ole estetty.

Kuinka jonkun voi estää WhatsAppissa?

Toisen estäminen WhatsAppissa on yksinkertainen homma. Avaa WhatsApp puhelimellasi ja paina sen henkilön kanssa käytyä keskustelua, jonka haluat estää. Keskusteluun siirryttyäsi paina ystäväsi nimeä sivun ylälaidassa. Asetusikkuna ilmestyy. Sieltä voit valita hiljentää ystävän rajoitetuksi ajaksi tai estää hänet pysyvästi.

Mitä tapahtuu, kun jonkun estää WhatsAppissa?

Estettyäsi jonkun WhatsAppissa hän ei voi enää ottaa sinuun yhteyttä. Kaikki viestit, puhelut ja WhatsApp-profiilikuvat estetään. Kannattaa myös harkita kyseisen henkilön estämistä muilla somealustoilla, kuten Facebook Messengerissa, Snapchatissa ja Instagramissa. Käytä estoa vain kun se on ehdottoman tarpeen. Jos estettävä henkilö on hyvä ystäväsi, saatat saada asiasta palautetta.

Onko sinut edelleen estetty? Kokeile anonyymia tekstiviestiä!

Anonyymit tekstiviestit ovat ratkaisu, kun haluat saada yhteyden johonkuhun välittömästi. Kukaan ei voi jäljittää tekstiviestiäsi, ellet itse päätä paljastaa itseäsi. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Emme jaa tietojasi kenellekään. Pienen ajanjakson jälkeen järjestelmämme poistaa automaattisesti kaikki viestit ja niihin liittyvät tiedot. Näin ollen yksityisyytesi on taattu.

Taattu toimitus

Jokainen lähettämäsi viesti maksaa 1,49 €. Voit muutamalla klikkauksella maksaa turvallisesti Apple Paylla, PayPalilla tai luottokortilla. Palvelu ei siis ole ilmainen, mutta viestisi toimitus on taattu. Jokaisen lähetetyn viestin jälkeen saat toimituksesta vahvistuksen, josta löytyy tarkka toimitusaika.

Nyt tiedät kuinka homma toimii. Kokeile palvelua tai lue toisesta kirjoituksesta, kuinka nimettömät tekstiviestit tarkalleen toimivat.

Lähetä tekstiviesti
Lue lisää tekstiviesteistä