Miten anonyymit tekstiviestit toimivat?

Anonyymi tekstiviesti on erityinen tekstiviestin tyyppi, jossa sinä voit valita lähettäjän, vastaanottajan, viestin ja sen saapumisajan. Anonyymin tekstiviestin lähettäminen on hyvin helppoa, kun käyttää tätä verkkosivustoa. Voit syöttää lähettäjäksi jonkin nimen – esimerkiksi sanan anonyymi – tai valita jonkun toisen ihmisen puhelinnumeron tekstiviestin lähettämiseen. Päätät lähettäjän itse.

Tee kunnon jäynä pilaviestillä!

Lähetä esimerkiksi ystävällesi tekstiviesti, jonka lähettäjä on hänen salainen ihastus. Todellista lähettäjää ei pystytä jäljittämään. Näyttää siltä, että valitsemasi lähettäjä olisi lähettänyt viestin. Tämä toimii samalla tavalla, kuin anonyymin kirjeen lähettäminen ja kuoreen olisi kirjoitettu toisen henkilön nimi. Mahtava tapa tehdä kunnon jäynä!

Miten lähettää anonyymi tekstiviesti

Tekstiviestin lähettäminen ei vaadi rekisteröitymistä. Tekaistun viestin lähettäjä voi olla nimi tai puhelinnumero. Voit lähettää viestin joko heti tai haluamanasi myöhempänä ajankohtana. Sinun tarvitsee myös syöttää jokaiselle matkapuhelinnumerolle kansainvälinen maakoodi, joka on esimerkiksi Ruotsi +46. Pystymme lähettämään tekstiviestejä yli 90 maahan, mm. Ranskaan ja Saksaan. Kun olet kirjoittanut tekstiviestisi, lähetämme sen turvallisesti ja täysin anonyymisti.

Viestin lähettäjä

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa tekstiviestin lähettäjäksi: haluamasi nimi (lyhyt viesti) tai puhelinnumero, esimerkiksi 040 1234567 (matkapuhelinnumero) tai sitten ”Anonyymi” (sana). Jos päätät syöttää lähettäjäksi nimen, voit käyttää nimessä ainoastaan kirjaimia. Vastaanottajasta näyttää siltä, että tekstiviesti tulisi valitsemaltasi lähettäjältä.

Lähetyskulut

Tekstiviestin lähettäminen maksaa 1,25 € / viesti. Pitkä, yli 160 merkin pituinen tekstiviesti maksaa 0,25 € lisää jokaista 160 merkkiä kohti. Voit maksaa PayPalilla, Apple Paylla, Google Paylla tai luottokortilla. Kyseessä on kertamaksu, eikä siihen liity tilausta. Tekstiviestin vastaanottajaa ei veloiteta.

Näin helppoa se on! Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Lähetä tekstiviesti
Ota yhteyttä